Test

Tarihler: 16 Aralık 2004 Perşembe ~ 16 Aralık 2004 Perşembe - Saat: 21:00

Yer: Yeni Melek Gösteri Merkezi

Ücret: 22.500.000 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Yeni Melek Gişe

Adres: Gazeteci Erol Dernek Sok. No 13, Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 97 00 (Yeni Melek)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2004 ~ Ara 16, 2004
AYLİN ASLIM ve QUEEN ADREENA aynı sahnede !
2003 yılında ülkemizde verdikleri sansasyonel konser ile hafızalarda yer eden Queen Adreena, Rockistanbul ORG organizasyonu ile Türkiye Turnesi`ne çıkıyor!

İngiltere`nin son dönemdeki yükselen değerlerinden biri olarak gösterilen grup, hem göze (!), hem kulağa hitap eden enerjik sahne performanslarını Türkiye’nin 4 farklı şehrinde sergileyecek!Seksi kıyafeti ve hareketleriyle sahnedeyken dikkatleri üzerine çekmeyi kolayca başaran güzel vokalistleri Katie Jane Garside önderliğindeki grup, müziklerinin melodik yapısı ile de takdir topluyor.Gruptaki ikinci bayan ise bas gitarları çalan Melanie Garside. Vokalist Katie Jane Garside’ın kızkardeşi olan Melanie, gruba en son katılan kişi.BBC tarafından “Lideri bir bayan olan gruplarda dikkatlerin o bayana toplanması normal, ancak Queen Adreena söz konusu olunca gözlerinizi Katie’den almanız olanaksız” şeklinde yorumlanan grup, Türkiye Turnesi öncesi Londra’daki Astoria Konser Salonu’nda 80s Matchbox’tan önce sahne alacak.Queen Adreena Türkiye Turnesi’nin 2004 yılının en çok ses getiren projelerinden biri olması bekleniyor.

Şaşırtıcı ve etkileyici performanslarıyla hafızalarda yer eden ve yakında çıkacak olan ikinci albümü ile 2005 yılına damgasını vurmaya hazırlanan AylinAslım, 2003 yılında ülkemizde verdikleri sansasyonel konserlerini unutamadığımız Queen Adreena ile Yeni Melek’te aynı sahneyi paylaşıyor.
İlk albümünden sonra uzun süren sessizliğini alternatif projelerle dolduran AylinAslım, eski şarkılarının Rock versiyonlarını sergilediği ve oldukça beğeni topladığı Süt’lü projesiyle sahnede olacak.
Sesi ve güzelliğiyle geceyi ısıtması beklenen AylinAslım, bir başka güzel vokalist Katie Jane Garside ile birlikte bu konserin unutulmaz olmasına katkıda bulunacak.
Program:
20:30: Kapı Açılışı
21:15: Aylin Aslım
22:30: Queen Adreena
www.rockistanbul.org

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT