Test

Tarihler: 03 Aralık 2004 Cuma ~ 04 Aralık 2004 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta 30 Milyon TL Öğrenci 20 Milyon TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Babylon Gişe

Adres: Şehbender Sokak No: 3 Asmalımescit, Tünel / Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68 (Babylon)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 3, 2004 ~ Ara 4, 2004
Millering the nite @ Babylon
HORACE ANDY, nu jazz/funk/soul/hiphop Londra
3 Aralık Cuma / 23:00, 4 Aralık Cumartesi / 23:00

Trip-hop akımının yaratıcıları Massive Attack’in solistlerinden, Jamaika’nın gelmiş geçmiş en otantik, ayrıcalıklı ve en popüler reggae sanatçısı Horace Andy son projesini Babylon’a taşıyor. Müzik otoritelerince reggae’nin lord’u benzetmesine layık görülen Andy, bir reggae klasiği statüsüne erişen “Skylarking”le Jamaika’da patladı, ardından sanatçının benzersiz vokalleri ve şarkıyazarlığı dünya çapında ünlü yapımcılarca keşfedildi. (1972) Cat Stevens “cover”larıyla başlayan yolculuk sırasında “Love of a Woman”, “Every Tongue Shall Tell” gibi uluslararası hit’ler peşpeşe geldi. Jamaika’dan Paris’e göç eden sanatçı elektronika / dans müziğinin en önemli plak şirketlerinden “Rough Trade” ile yaptığı anlaşmadan dolayı Londra’ya taşındı. Brit-rock’un egemen olduğu İngiltere’de, henüz yükselen ve kimse tarafından tanınmayan Bristol çıkışlı trip-hop kahramanları Massive Attack’ten aldığı bir telefonla grupla stüdyoya girdi. Çıktığı anda tüm dünyada hit olan “Blue Lines” albümünde vokalleriyle boy gösteren Horace Andy, yalnızca dub ve reggae severleri değil tüm müzikseverlerin kalbini kazandı. Grubun Protection ve Mezzanine adlı albümlerinde de sesi yankılanan Jamaikalı sanatçı aynı zamanda solo çalışmalarını da sürdürdü. Jamaikalı dub ustası Mad Professor‘la “Life is For Living” ve “Zion” albümlerini kaydetti. 1998’de “Andy Sings Bob Marley” yayınlanırken Massive Attack’de kendi plak şirketi Melankolic’ten Horace Andy’nin unutlmayanlarını bir albümde piyasaya sürdü. Neredeyse 40 yıllık müzikal birikimi, reggae ve elektronika arasında kurduğu benzersiz köprü ve çarpıcı sesiyle Horace Andy Babylon sahnesinde karşınızda.
3.12 > 22:00-23:00 Da Froog (decoded)
23:00-00:30 Horace Andy
00:30-........ Da Froog (decoded)
4.12 > 22:00:23:00 Ras Memo
23:00-00:30 Horace Andy
00:30-........ Ras Memo

Thomas Join-Lambert - davul, Daniel Moustin - bas, Christian Moore - tuşlu çalgılar, Alex Legrand - gitar, Jean-Siegfried Kutemeier - trompet, Gullaume Briard - alto saksofon, Eric Gaultier - tenor saksofon, Horace Hinds - vokal

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT