Test

Tarihler: 30 Nisan 2005 Cumartesi ~ 30 Nisan 2005 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Studio Live

Ücret: 20 YTL (20.000.000 TL)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Studio Live

Adres: Sakızağacı Cad. Büyük Bayram Sokak No:1 Kat:3 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212-244 77 12

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2005 ~ Nis 30, 2005
SEAT CUP Rock’n Live Weekends

Saat 24.00’den sonra yeni bir hayatın başladığı, şehrin kalbinin daha hızlı attığı, bol adrenalin ve enerjinin salgılandığı, TAKSİMetrelerin tek bir yöne doğru yükseldiği İstanbul’un atar damarı olan TAKSİM’de yeni bir mekan yine büyük çoşkuyla açılıyor.

Performansın canlı, hedef kitlenin heyecanlı olacağı bu mekanda akustik anlayışlarla farklar ortaya çıkıyor ve nihayetinde “Studio Live Performance Hall’de SEAT CUP Rock’n Live Weekends başlıyor.
Müziğin ana dil, eğlencenin temel prensip ve capcanlı organizasyonların değişmez konsept olduğu Studio Live Performance Hall’un fitili “T.A.T.” grup tarafından ateşleniyor, patlamaya hazır olan bomba 01 Nisan 2005 Cuma akşamı kapılarını Openning Party ile altı haftalık bir eğlence silsilesine açıyor.

T.A.T. Group, Trion Turizm ve Organizasyonun “T” sinin yanında, ekibinin on yıldır Taksim gece hayatında harcadığı paralarla edindiği, her ne olursa olsun “işletme ve eğlence” odaklı bilgi ve tecrübeyi alıyor, “Akademi Dokuz Peri”nin birinci perisinin tatlı dili ve güler yüzü ile buluşturup, isminden de anlaşılamayacağı gibi, TDI’ın “twindragonsundistanbul” PR odaklı, müşteri memnuniyetine dayanan, manupile edilmiş entegre iletişim hizmetleri (???????) sunmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT