Test

Tarihler: 09 Haziran 2005 Perşembe ~ 09 Haziran 2005 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Akbank Kültür Sanat Merkezi

Ücret: Tam:12 YTL(12.000.000TL) Öğrenci 7 YTL(7.000.000TL)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akbank Kültür Sanat Merkezi

Adres: İstiklal Cad. No:14-18 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2005 ~ Haz 9, 2005
Birsen Ulucan
9 Haziran Perşembe 20:00

"Piyano konseri"
1984 yılında Varna "D. Hristov" Müzik okuluna E. Zvetkova`nın Piano sınıfına kabul edildi.
1993 yılında Türk Eğitim Vakfı`ndan aldığı burs ve ayrıca Londra "Guildhall School of Music" `den kazandığı ek bursla Lisansüstü Solistik Diploma eğitimini Joan Havill` in sınıfında sürdürdü ve 1996`da bu okuldan mezun oldu. 1997 - 99 yılları arasında Londra "City University` den Master Diplomasıyla mezun oldu ve Londra`nın en prestijli konser salonlarından "Sn. John Smith Square" `de Liszt`in 1 numaralı Piyano konçertosunu seslendirdi.
Sanatçı, 2002 - 2004 yılları arasında, Almanya`nın Saarbrücken Müzik Akademisinde, dünyaca ünlü kemancı Maxim Vengerov`un sınıfında piyanist olarak görev aldı.

1996 yılında Oxford (İngiltere) şehrinde düzenlenen "Smith Kline Beecham" Müzik yarışmasında birincilik ödülünü kazanan sanatçı, bu şehirde konserler verdi.
1992`de İtalya`da düzenlenen Uluslararası "R. Lipizer" Keman yarışmasında, kardeşi Özcan Ulucan ile birlikte "En iyi Beethoven Sonat Yorumu" ödülünü keman - piyano ikilisi olarak paylaştılar.
2004`ün Eylül - Aralık ayları arasında Miami` de (Florida) çeşitli oda müziği ve solo resitaller vermiş, Miami Üniversitesinin Konçerto yarışmasını kazanması sonucunda Senfoni Orkestrası ile konserler verme hakkını kazanmıştır.
Bulgaristan, Türkiye, Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İtalya, Fransa, İsrail, Portekiz` de konser vermiştir.
Program: J.HAYDN, L.v. BEETHOVEN , S. RACHMANİNOFF , CHOPİN

"Birsen Ulucan, sıradışı yeteneği ve çarpıcı müzikal kişiliği ile, en yüce anlam ve duyguların peşinden giden çok duyarlı ve güçlü bir müzisyen. Sonsuz bir tutku, merak ve araştırmacılıkta müzikte yeni boyutlar keşfetme çabasını yanısıra, teknik becerileri de herzaman müziksel bir amaca hizmet eder" Maxim Vengerov
"Olağanüstü yeteneğe sahip bir yorumcu. Müzikal iç dünyasının derinliği, çalışındaki canlılık ve dinleyiciyi müziğe yönlendiren sahne hakimiyeti, giderek büyüyen uluslararası kariyerini pekiştiren etkenlerdir"

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT