The African Queen Party Bu Cuma Billionaire’de

Tarihler: 24 Şubat 2012 Cuma ~ 24 Şubat 2012 Cuma - Saat: 01:00

Yer: Billionaire Club

Adres: Buyukdere Caddesi No: 136 Levent İstanbul Levent İstanbul

Telefon: 0212 284 88 56

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2012 ~ Şub 24, 2012

Dünya jet-set’inin gözde gece kulübü Billionaire Club, eğlenceye “The African Queen Party” ile devam ediyor.

İstanbul gece hayatına kazandırdığı farklı ve özel partileriyle gecelere renk katan Billionaire Club, 24 Şubat Cuma gecesi de “The African Queen Party” ile konuklarına keyifli bir gece yaşatacak.

Ünlü İtalyan perküsyonist Silvano Del Gado’nun etkileyici perküsyon şovuyla hareketlenecek parti, bu gece için Porto Cervo’dan gelecek İtalyan profesyonel dans grubunun sergileyeceği özel dans gösterileriyle sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

İtalyan perküsyonist Silvano Del Gado ve Billionaire dans grubu 25 Şubat Cumartesi gecesi de Billionaire Club konuklarına eğlenceli bir gece yaşatacak.

İstanbul’un en lüks oteli The İstanbul EDITION’ın içinde yer alan Billionaire Club, her gece farklı renklere bürünerek şaşırtan transparan dekorasyonu ve büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği seçkin partileri ile sezon boyunca İstanbul’un en popüler gece kulübü olmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT