The Big Moon

Tarihler: 17 Kasım 2017 Cuma ~ 17 Kasım 2017 Cuma 17 Kasım 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2017 ~ Kas 17, 2017
Yeni indie rock sansasyonlarından The Big Moon, İngiltere’nin ve müzik sahnesinin en prestijli müzik ödüllerinden Mercury Prize’a aday olmasının hemen ardından, Türkiye’de ilk kez 17 Kasım’da Garaj’da...

"- Indie Rock’ın Altın Kızları

Juliette Jackson, Soph Nathann, Celia Archer ve Fern Ford... Birbirinden yetenekli, sahneye çok ama çok yakışan, enstrümanlarına hakim, sahne enerjisi en tepede dört kadın! Kurulur kurulmaz fark edilen yetenekleriyle The Maccabees, Ezra Furman ve The Vaccines gibi dev isimlerle uzun turnelere çıktılar. Tabii ki bu turnelerde sahne enerjileri kadar dikkat çeken şey, indie rock marşı kıvamında, türe taze bir bakış açısı kazandıran şarkılarıydı.

- The xx, alt-J ve Kate Tempest’la ortak noktaları: Mercury Prize

Cupid, Sucker, Formidable ve Bonfire gibi radyo hiti şarkıların bir araya geldiği The Big Moon’un çıkış albümü Love in the 4th Dimension, henüz Nisan ayında yayınlanmasına rağmen oldukça büyük bir sürprize hayat verdi. Son yıllarda indie rock’a pek yer vermeyen, kazananların haricinde aday olanların da kariyerinde büyük sıçramalar yaşamasını sağlayan Mercury Prize adaylığı! The xx, Stormzy, alt-J, Blossoms, Ed Sheeran, Glass Animals ve Kate Tempest gibi isimler de yeni albümleriyle The Big Moon’la Mercury Prize adaylığını paylaştılar.

Bir de Marika Hackman hadisesi var. Hackman’ın büyük beğeni toplayan yeni albümü I'm Not Your Man’daki tüm şarkıları The Big Moon çaldı!

Belki de birkaç hafta sonra İngiltere’nin en önemli müzik ödülünü kazanacak The Big Moon’un Türkiye’deki ilk performansı, yakın zamanda indie rock devine dönüşmesi kuvvetle muhtemel 4 yetenekli kadını sizlerle buluşturacak."

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT