The Black Dahlia Murder

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Mayıs 2011 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: Jolly Joker Balans

Ücret: Ayakta: 39,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Jolly Joker Balans

Adres: Balo Sk. No: 22, Taksim İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 07 49

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ May 23, 2011

EASTERNBULL ENTERTAINMENT SUNAR:
THE BLACK DAHLIA MURDER 23 MAYIS 2011 TARİHİNDE İSTANBUL’DA!

Geçtiğimiz günlerde 5. Stüdyo albümlerini yayınlamak üzere kayıtlara başladığını duyuran Amerika’nın death metal dünyasına kazandırdığı en önemli gruplardan “The Black Dahlia Murder” 23 Mayıs 2011 Pazartesi gecesi Easternbull Entertainment organizasyonu ile İstanbul Jolly Joker Balans’a geliyor! 2001 yılında Detroit’te kurulan “The Black Dahlia Murder” bugüne kadar 4 albüm yayınladı ve bu albümlerden son 3 tanesi Amerikan Bağımsız Albümler Listesi’nde ilk 5’e girme başarısı gösterdi.

Çıktıkları turnelerde Cannibal Corpse, Hate Eternal, Carnifex, 3 Inches of Blood, Obscura ve daha birçok grupla birlikte çalan grubun 2009 yılında yayınladığı “Majesty” DVD’si Kataklysm, Vader, Despised Icon, Aborted, Born of Osiris gibi gruplarla çıktıkları Summer Slaughter turnesinden ve Children of Bodom ile gerçekleştirdikleri turneden görüntüler içeriyordu.

ANKARA’NIN DEATH METAL ÖNCÜSÜ SUICIDE GECENİN BİR DİĞER SÜPRİZİ!

Gecede The Black Dahlia Murder’a 1989 yılından bu yana ülkemizde death metal adına en kıymetli ürünleri sunan grupların başında gelen SUICIDE eşlik edecek. Yeni albümlerinin hazırlığına başlayan grup uzun bir aradan sonra bu önemli gecede İstanbul seyircisinin karşısına çıkacak.

Konserin ana sponsoru olan Vox Footwear’dan tüm katılımcılara indirim fırsatı! 1 Haziran 2011 tarihine kadar x4tune mağazalarından yapacağınız Vox ayakkabı alışverişlerinizde biletinizi gösterdiğiniz takdirde 25 TL indirim kazanacaksınız!

Diskografi
2003 - Unhallowed (Metal Blade Records)
2005 – Miasma (Metal Blade Records)
2007 – Nocturnal (Metal Blade Records)
2009 – Majesty (DVD, Metal Blade Records)
2009 – Deflorate (Metal Blade Records)

THE BLACK DAHLIA MURDER:
Brian Eschbach – guitar
Ryan Knight – guitar
Shannon Lucas – drums
Trevor Strnad – lead vocals
Ryan Williams – bass guitar

Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
Organizasyon şirketi etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.
Organizatör bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

The Black Dahlia Murder

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter Google Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT