The Black Heart Procession

Tarihler: 01 Nisan 2017 Cumartesi ~ 01 Nisan 2017 Cumartesi 01 Nisan 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - Tam 45.00 TL ğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 1, 2017 ~ Nis 1, 2017
Indie rock'ın karanlık tonlarında başarıyla gezinen ABD’li grup The Black Heart Procession, 1 Nisan'da müzikseverlerle buluşuyor.

"Kayıtta ve canlı performanslarda Pall Jenkins ve Tobias Nathaniel'dan oluşan ana kadroya farklı enstrümanları çalabilen birçok ismi dahil eden grup, ilk albümü 1'ı 1998'de Cargo Records etiketiyle yayımladı. Bunun ardından San Francisco'lu rock grubu A Minor Forest’la turneye çıkan ekip, devam niteliğindeki albüm 2'yu 1999'da Touch & Go etiketiyle yayımladı. Kült serinin son albümü 3'ü ise 2000'de çıkardı.

The Magic Magicians ve Modest Mouse gibi  gruplarla tanınan Joe Plummer ve The Album Leaf'ten kemancı Matt Resovich'in de kadroya katılmasıyla rakamların dışına çıkıp 2002'de büyük övgüler alan Amore del Tropico'yu yayımlayan The Black Heart Procession, bu albümle blues sound’unu da benimsemiş oldu.

2004'te Hollandalı progresif rock grubu Solbakken'le yayımladıkları In The Fishtank, vol. 11'ın ardından 2005'te yine The Album Leaf projesiyle adını duyuran basçı Jimmy LaValle'i kadrosuna katan grup, 2006'da halen pek çok eleştirmen tarafından en iyi albümü olarak addedilen The Spell'i yayımladı. Bu albümü San Diego'daki kendi stüdyolarında kaydeden The Black Heart Procession, grup üyelerinin diğer işleriyle ilgilendiği üç yıllık bir ara sonrasında 2009'da şimdilik son albümleri olan Six'le geri döndü.

2013’te dağılmasının ardından 2016'da iki konser için döndüğünü açıklayan The Black Heart Procession, 2017 programına İstanbul'u ekleyerek #studio'ya uğrayacak ve 1 Nisan'da çarpıcı bir canlı performansa imza atacak."

- 18 yaş sınırı vardır.- Kapı Açılış 21:00- Etkinlik ayakta gerçekleşecektir.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT