The Cinematic Orchestra

Tarihler: 20 Mayıs 2011 Cuma ~ 21 Mayıs 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Tamirane

Ücret: 35,00 TL

Nereden Alınır: Tamirane

Adres: Emniyettepe Mah. Kazım Karabekir Caddesi 1, İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 311 73 09

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2011 ~ May 21, 2011

Güncel müziğin dünyadaki en önemli topluluklarından The Cinematic Orchestra, 20 ve 21 Mayıs tarihlerinde Tamirane’de, Heidi Vogel’in vokalde dahil olduğu 7 kişilik orkestrasıyla vereceği iki konserle geçen yılın konserleri ardından bir kez daha müzik severlerin zihnini açacak.

Geçen yıl Tamirane’de verdiği konserlerle dinleyicileri büyüleyen bir canlı performans sergileyerek “kentin müzik hafızasına” izini bırakan The Cinematic Orchestra, 20 ve 21 Mayıs tarihlerinde vereceği iki konserle bir kez daha İstanbul’da, Garanti Bankası sponsorluğunda Tamirane’de.

Heidi Vogel’in vokalde olduğu 7 kişilik orkestrasıyla iki gece sahne alacak olan The Cinematic Orchestra, henüz yayınlanmayan ve çalışmaları devam eden yeni albümünden bestelerin yanı sıra, yayınlanmış albümlerinden bestelere de yer verecek. Müziklerinde 12 yıldır Caz ve türevlerini, Electronica ve Trip Hop gibi eksenleri kusursuz ve hayran bıraktıran bir uslüpla biraraya getiren ve müzik türleri arasındaki sınırları unutturan The Cinematic Orchestra’nın vereceği konserlerin sınırlı sayıdaki avantajlı biletleri 13 Nisan Çarşamba günü Biletix’te satışta olacak.

Elektronik altyapılarda ve “orkestra şefliğinde” Jason Swinscoe, kontrbasta Phil France, vokalde Heidi Vogel, saksafonda Tom Chant, gitarda Stuart McCallum, davulda Richard Spaven, piyanoda Ivo Neame’den oluşan The Cinematic Orchestra’nın Garanti Bankası sponsorluğunda 20 Mayıs Cuma ve 21 Mayıs Cumartesi akşamları Tamirane’de vereceği konserler, henüz yayınlanmamış albümünden besteleri de içereceği için yeni albümün bir önizlemesi niteliğini de taşıyor. Tamirane’nin bahçesini de kapsayacak konser düzeninde, izleyiciler, Mayıs ayının en büyüleyici performanslarından birine tanık olurken The Cinematic Orchestra’nın henüz yayınlanmamış yeni parçalarını ilk dinleyenler arasında olma fırsatını da yakalayacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT