The Field (Live) + Coma (Live)

Tarihler: 16 Eylül 2017 Cumartesi ~ 16 Eylül 2017 Cumartesi 16 Eylül 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2017 ~ Eyl 16, 2017
Minimal/ambient techno’yu sanat eserine dönüştüren İsveçli prodüktör Axel Willner’in projesi The Field ve techno’nun pop halinin dört dörtlük karşılığı olan Alman ikili COMA, canlı performanslarıyla 16 Eylül’de Garaj’da!

Şu cümleyi en baştan kuralım: Birçoklarına göre elektronik müziğin en vizyoner plak şirketi olan Kompakt’ın iki dev ismi 16 Eylül’de Garaj’da buluşuyor!

THE FIELD (Live)

- Biraz da kaliteli techno’dan haber ver

Birbirinden ayırt edilemeyen, fabrikasyon techno prodüktörlerini bir kenara bırakın. Axel Willner, The Field’la çok farklı bir seviyede ve bu seviyeye günümüzde ulaşabilen pek az isim var. The Field’ın Stockholm’de başlayıp Berlin’de devam eden serüveni, iki şehrin elektronik müzik kültürlerinin en iyi yanlarını beraberinde getirdi. 

- 2007’nin en beğenilen albümü: From Here We Go Sublime

Yukarıdaki başlık bir mübalağa içermemektedir. Metacritic kayıtlarına göre 2007 yılında yayınlanan albümler arasında kritik puanı ortalaması en yüksek albüm, The Field’ın ilk albümü From Here We Go Sublime. Puanları bir kenara bırakırsak, elektronik müzik tarihinin kesinlikle en iyi çıkış albümlerinden biri!

- Bir sanat türü olarak techno

Yesterday and Today, Looping State of Mind, Cupid's Head ve The Follower gibi albümlerle minimal techno’nun kurallarını belirleyen, bilinçli müzik tüketicisi için yıllar boyu eskimeyecek kayıtlara imza atan The Field’la buluşmadan evvel, sıfatların yetersiz kaldığı canlı performansını da hesaba katmayı unutmayın.

COMA (Live)

- Moderat seviyor musun? O zaman atla gel!

Moderat’ı nasıl bilirsiniz? Bu sorununun cevabını düşünürken, sizlere müzikalite ve tarz olarak Moderat’ın sınıf arkadaşını verelim. Georg Conrad ve Marius Bubat ikilisinden oluşan COMA, ilk albümü In Technicolor’la organik techno’yu pop altlıklarla besleyerek dans etmenin imkansız olduğu bir kayda imza attı. Evet; My Orbit, Maybach ve The Great Escape gibi hit şarkılarla dans etmemek imkansız!

- İlkini aratmayan ikinci albüm: This Side of Paradise

Cennetin bu yakasında ne var? COMA’nın 2015’te yayınladığı This Side of Paradise, isminin hakkını veriyor ve pozitif duyguların her bir yanına sindiği bir elektronik müzik cennetini müjedliyor. Sonuç: Dört bir yanınız yer çekimini etkisiz hale getiren bulaşıcı melodilerle çevrili!

Techno başlığı altında birbirinin aynı sound’lardan gına geldiği bir dünyada birbirini mükemmel bir şekilde tamamlayacak The Field ve COMA, “İyi ki de gitmişim!” deme garantili canlı performanslarıyla techno’nun kalifiye yakasında sizleri bekliyor!

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT