The Game İlk Defa Türkiye´de!

Tarihler: 25 Kasım 2010 Perşembe ~ 25 Kasım 2010 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Rıddım Club

Ücret: 60,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Rıddım

Adres: Sıraselviler Cad. No: 35/1 Belçika Konsolosluğu Yanı Taksim / İstanbul Taksim İstanbul

Telefon: 0212 251 27 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 25, 2010 ~ Kas 25, 2010

Efsanevi Hip-Hop ustası Dr. Dre tarafından keşfedilen Jayceon Terrell Taylor ya da sahne ismiyle tanınan Dünyaca ünlü star THE GAME, Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren RIDDIM CLUB ve FIRST CLASS ENTERTAINMENT işbirliğiyle 25 KASIM 2010 tarihinde İstanbul Rıddım Club’te hayranlarıyla buluşuyor!

Gangsta Rap tarzıyla ün kazanan The GAME, 2005 yılında ilk stüdyo albümü “The Documentary” ile müzik dünyasına damgasını vurdu. Billboard Hot 100 ve Billboard 200 listelerine zirveden giren ve 2005’in en çok satan albümler listesine giren albümünden, iki Grammy ödülüne aday gösterilen “Hate It or Love It” parçasıyla Hip-Hop dünyasına meydan okudu! Usta rap sanatçısı beş milyonun üzerinde satan ilk albümünden sonra 14 Kasım 2006’da ikinci albümü olan Doctors Advocate’i yayımladı ve bu albüm Amerika listelerinde bir numaradan giriş yaparak 58,000’nin üzerinde sattı. 22 Ağustos 2008’de üçüncü albümü “LAX” ile son albümü olduğunu açıklayan The Game, bu albümden; Keyshia Cole ile seslendirdiği “Game’s Pain”, “My Life” ft. Lil Wayne ve Ne-Yo ile ses getiren “Camera Phone” gibi hit parçalarıyla yine müzik dünyasındaki yerini belirledi.

Büyük bir süpriz ile dördüncü bir albüm çıkaracağını açıklayan Game, Interscope Records ile 2010’da prodüktörlüğünü Timbaland ve Drumma Boy’un üstlendiği “The R.E.D. Album”’u yayınladı. Nisan 14’te Pharrell Williams’la beraber çalıştığı “It Must Be Me” parçasıyla Game, yine listeleri alt üst etti.

I`m Chillin, Hate It or Love It, How We Do, Dreams, Put You on the Game, Let`s Ride, Wouldn`t Get Far, My Life gibi dünyayı kasıp kavuran parçaları ile ünlü MTV, Grammy ve BET ödüllü sanatçı The Game İstanbul`lu hayranları ile 25 Kasım Perşembe gecesi PITBULL, LIL JON, BUSTA RHYMES ve JA RULE’u Türkiye’ye ilk defa getiren, Türkiye`nin ilk ve tek Rnb HipHop klübü RIDDIM CLUB’da muhteşem bir konserle buluşacak.

Power FM-TV, Tuborg, Lion Club ve Hip-Notics Cable Park`ın katkıları ile gerçekleşecek bu konser için geri sayım başladı..

- 10 Kasım`a kadar Giriş 60 TL (1 içki ücretsiz)
- 18 yaş altı etkinliğe kesinlikle alınmayacak.
- Damsız girilebilecek. Bayan Erkek şartı aranmayacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT