The Hall Urban Style Opening Party – Thugfucker (NYC)

Tarihler: 15 Ekim 2011 Cumartesi ~ 15 Ekim 2011 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: The Hall

Adres: Küçük Bayram Sokak, No: 7 34340 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2011 ~ Eki 15, 2011

The Hall “Urban Style” 15 Ekim Cumartesi günü Thugfucker (Life And Death – NYC) ile açılıyor.

2000'li yılların başlarından beri dergi başta olmak üzere, partiler, festivaller, lounge, gece kulüpleri, merchandising, internet bacaklarını içeren markalarıyla, eğlence sektörüne çok önemli katkılar yapan ve yapmaya da devam eden bir kuruluş Urban Bug. Kurulduğu günden bu yana 200.000'den fazla insanı ağırlayan şehir böcekleri son olarak geçtiğimiz yaz Solar Beach'e ortak olup, 'Solar Beach Urban Style' projesini başarıyla hayata geçirdi.

Kentlinin eğlenme ihtiyacını çok önemseyen ve bu amaçla yola çıkmış bir kurum olduğundan, hiç hız kesmeden kış sezonu için de Solar Beach kadrosunu koruyarak The Hall'un işletmesini devraldı. The Hall'un etkinlik merkezleri arasındaki prestijli konumunu, kendi deneyimlerini de aktararak daha da üst seviyelere çıkarmak üzere yola koyulan Urban Bug, 15 ekim'de The Hall "Urban Style"ı açıyor. 3 farklı konseptte, 3 ayrı mekan içerecek olan The Hall “Urban Style” kış sezonu boyunca İstanbul’un en renkli gecelerine ev sahipliği yapacak.

Açılış partisinde son dönemlerin en gözde dans müziği prodüktörlerinden Thugfucker ikilisi sahne alıyor olacak. Gecenin ev sahipliğini ise Deep House Proposal ekibi, yani Barış Bergiten ve Berk Doğan yapacak. Thugfucker (Life and Death - NYC)

Eski bir yardım kuruluşu çalışanı, izlanda'lı bir güvenlik uzmanı (gariplikler burada bitmiyor, adam ayrıca eski top model) ile birleşip uluslararası bir DJ supergroup kurabilirler mi? Aslında Thugfucker isminden bunu bekleyemeyiz. Fakat Greg Oreck ve Holmar Filipsson sık sık beklentilere karşı çıkan tipler olduğu için iş biraz farklı gelişiyor.

Holmar, İzlanda'nın en iyi politik düşünürlerinin çevresinde büyüdü ve özellikle NY'a taşındıktan sonra duygusal ve fiziksel anlamda kitle mutluluğu konusunda kafa yormaya başladı. Bu sırada Greg başarılı bir politik kariyerin tam ortasındaydı fakat çevresinde onu saran ikiyüzlülük ve bencillik, onu bir şekilde karanlığa itti ve çıkışı da yine karanlıkta, New York gece hayatının derinliklerinde buldu.

Birbirlerinden habersiz bir şekilde aynı yola girmişlerdi. Partiler veriyor, geniş bir perspektiften bakarak yaptıkları müzik seçimleri ile insanları, gece hayatının vahşi tarafına oynayarak eğlendirmeyi seviyorlardı.

Bir gece, yoğun alkolün etkisiyle, genetik ritm körlüğünün yarattığı kötü durum üzerine derin bir tartışmaya girerler ve tartışmanın sonucunda Thugfucker dünyaya gözlerini açar.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Bilet fiyatına bir bira dahildir.
- Kapı Açılış: 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT