The Harvard Krokodil Oges

Tarihler: 31 Temmuz 2012 Salı ~ 01 Ağustos 2012 Çarşamba

Yer: Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2012 ~ Ağu 1, 2012

1946 yılından bu yana Harvard Universitesi’nin ‘’ a cappella’’ şarkılar söyleyen müzik grubu The Harvard Krokodiloes, Beijing, Hong Kong, Tokyo ve Berlin gibi şehirlerden sonra 30. dünya turu kapsamında İstanbul’da sahne alacak.

Harvard Üniversitesi’nin enstrüman yerine kendi seslerini kullanarak şarkılarını yorumlayan ‘’The Harvard Krokodiloes’’ grubunun kurulduğundan beri gerçekleşen 30. dünya turunun bir ayağı da İstanbul olacak. Scarlett Johansson ve Anne Hathaway gibi ünlülerin de severek dinlediği grup, 31 Temmuz akşamı Hilton İstanbul Veranda Grill & Bar’da, 1 Ağustos akşamı Conrad İstanbul Summit Bar & Terrace’da performans sergileyecek. Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul’da Boğaz manzarası ve enfes lezzetler eşliğinde unutamayacağınız bir müzik şöleni sizleri bekliyor. Her iki günde, akşam 20:00’de başlayacak performanslar için giriş ücreti alınmayacak.

Rezervasyonlarınız için:

Hilton İstanbul Veranda Grill & Bar: 0212 310 60 00
www.hiltonistanbul.com.tr
Conrad İstanbul Summit Bar: 0212 310 25 25
www.conradistanbul.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT