The Haunted

Tarihler: 27 Mart 2009 Cuma ~ 27 Mart 2009 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Bronx Club

Ücret: AYAKTA: 28,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Bronx

Adres: İstiklal Caddesi, Terkos Çıkmazı No:8 Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 212 293 53 98

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2009 ~ Mar 27, 2009
The Haunted, 1996 yılında Gothenburg, İsveç`te kuruldu. Kurucu kadrodan Jonas Bjorler, Anders Bjorler ve Adrian Erlandson daha once İsveç death metal sahnesinin öncü grubu At The Gates kadrosunda yer alıyordu.

Grup kendi adını taşıyan ilk albümünü 1998 yılında Eareche Records etiketiyle yayınladı. Terrorizer dergisi tarafından yılın albümü olarak gösterilen Bu albümle birlikte grup diğer bazı müzik dergileri tarafından yılın en iyi yeni grubu seçildi ve aynı dönemde Napalm Death ile birlikte İngiltere turnesine çıktı. İlk albümün yayınlanmasından sonra kadrodan Peter Dolving ve Adrian Erlandsson, Cradle of Filth`e katılmak üzere gruptan ayrıldılar.

Vokal ve davulda yeni elemanlar Marco Aro ve Per Moller`in katılımıyla birlikte Tha Haunted, 2000 yılında `The Haunted Made Me Do It` başlıklı ikinci albümünü yayınladı. İlkine göre melodik öğelere daha fazla yer verilen albüm `En Iyi Hard Rock Albümü` dalında İsveç Grammy ödüllerine layık görüldü. In Flames ile birlikte çıktıkları Japonya turnesinin ardından grup 2000 yılında Graspop ve Wacken gibi prestijli festivallerde hayranlarının karşısına çıktı. Bu turnenin ertesinde ilk canlı albüm olan `Live Rounds in Tokyo` piyasaya sürüldü.

The Haunted`in üçüncü stüdyo albümü `One Kill Wonder` 2003 Şubat ayında grubun hayranlarıyla buluştu. Dünya çapında büyük başarı kazanan ve gruba bir Grammy daha getiren albümü ilk Avustralya, Guney Afrika ve Japonya turneleri takip etti. 2003 sonbahariıda Kuzey Amerika, Ingiltere, Iskandinavya ve Avrupa turnelerini tamamlayan grup vokalist Marco Aro`nun ayrılık haberiyle sarsıldı. Bu ayrılık beraberinde ilk vokalist Peter Dolving`in gruba geri dönüşünü getirdi. Bu albümde yer alan `D.O.A.` adlı şarkı `Rock Band` videooyununda yer almaktadır.

2004 yılında Century Media etkietiyle `Revolver` piyasaya sürüldü. Albüm turnesi kapsaminda The Haunted Ozzfest`te sahne aldı.
The Haunted`in 5. stüdyo albümü olan `The Dead Eye` 2006 Ekim ayında yayınlandı. Diğer albümlere göre daha teknik ve karmaşıkk müzikal oğeler içeren albümle birlikte grup Dark Tranquillity, Scar Symmetry ve Into Eternity ile birlikte Kuzey Amerika`yı kapsayan `Metal For The Masses` turnesine çıktı. 17 Ekim 2008`de grubun son albümü `Versus` yayınladı. The Haunted, şu sıralar yeni albümlerinin tanıtımı doğrultusunda birkaç farklı kıtayı kapsayan geniş bir dünya turnesine hazırlanıyor.

Isveç metalinin büyük grubu The Haunted, 27 Mart akşamı `Unirock Festival Warm Up Party` kapsamında Bronx`ta sahne alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT