The Secret Trio

Tarihler: 25 Mart 2014 Salı ~ 25 Mart 2014 Salı 19:00

Yer: Albert Long Hall Kültür Merkezi

Ücret: Tam 28.50 TL Öğrenci 13.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bebek Mah. Boğaziçi Üniversitesi Nispetiye Cad. Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2014 ~ Mar 25, 2014
The Secret Trio

The Secret Trio, 25 Mart Salı günü, Boğaziçi Üniversitesi 150. yıl etkinlikleri kapsamında Albert Long Hall’da sahne alacak.

Boğaziçi Üniversitesi 150. yılı etkinliklerine çok özel bir konserle devam ediyor. “Sarışınım”, “Vazgeçtim”, “Yine mi Çiçek” gibi besteleriyle Udi Ara Dinkjian, klarnet denilince akla ilk gelen isimlerden İsmail Lumanovski ve kendine has tekniği, üst düzey performansları ile Tamer Pınarbaşı’dan oluşan The Secret Trio 25 Mart Salı günü Boğaziçi Üniversitesinde sahne alacak.

Albert Long Hall’da gerçekleşecek bu etkinlikte Boğaziçi Üniversitesi mezunu özel konuklarda performanslarıyla The Secret Trio’ya eşlik edecek. Geçtiğimiz yıl yayınlanan “Herkes Aynı Hayatta” albümünden sonra bu yıl “Hiç Konuşmadan” isminde ki çalışmasıyla büyük beğeni toplayan Mehmet Erdem ve “Kardeşlik içinde bir arada yaşama” ilkesi ile Boğaziçi Üniversitesi’nde kurulan Kardeş Türküler ile Bajar denildiğinde akla ilk gelen isimlerden Vedat Yıldırım katılımlarıyla ile The Secret Trio’ya eşlik edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT