The Silver Shine

Tarihler: 12 Kasım 2011 Cumartesi ~ 12 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: Rock`n Rolla Rock Bar

Ücret: Ücretsiz

Adres: Bekar Sokak 14 / Giriş Kat Beyoğlu Adidas Karşı Sokağı İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2011 ~ Kas 12, 2011

Aradan bir yıl geçti. İstanbul Rock & Metal camiasındaki birçok kişi artık Rock’n Rolla’nın ismine aşina. Bu bir yıllık sürede müşterilerine elinden geldiğince iyi hizmet, kaliteli müzik, sıcak bir ortam ve muhteşem canlı performanslar sunan Rock’n Rock`n Rolla Rock Bar 12 Kasım Cumartesi Günü Birinci yaşını kutluyor. MetalTR’nin de katkılarıyla Bu güzel gecede Macar Punk/Rock Grubu The Silver Shine canlı Performanslarıyla Sizlere eşlik edecek.

Birinci yaşında Rock’n Rolla tayfası sizide yanında görmekten mutluluk duyacaktır…

Bu Konser de, Son Dönemde Rock n Rolla Bar`ın Başarılı Gruplarından Palekanon Ve Warring Grubu sahne alıyor.. Nice Senelere..

The Silver Shine; Budapeşte/Macaristan

Budapeşte/Macaristan’dan üç kişilik punk rock karışımı modern psychobilly teçhizatlı, şimşek elli bayan kontrbasçılarıyla muhteşem bir grup! Avrupa’yı birkaç defa turladılar ve uluslararası psychobilly firması olarak bilinen Crazy Love Records’dan çıkarttıkları üç güzel albümleri var. Bazen vahşi psychobilly cehennemi kadar hızlı, bazen en tatlı punk rock cenneti kadar melodik… Bu yüzden gözlerinizi açık tutun, onlar saldırmaya hazır!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT