The Songs of Leonard Cohen: Keith James

Tarihler: 28 Mart 2012 Çarşamba ~ 28 Mart 2012 Çarşamba 28 Mart Saat: 20:00 - Saat: 22:00

Yer: Hayal Bistro

Ücret: Ayakta - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Hayal Bistro

Adres: Meşelik Sok. No:8 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 10 48

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2012 ~ Mar 28, 2012

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Keith James, Leonard Cohen şarkılarını akustik gitar eşliğinde yorumladığı `The Songs of Leonard Cohen` projesi kapsamında 28 Mart akşamı İstanbul Hayal Bistro`da sahne alıyor.

30 yılı aşkın bir müzik geçmişine sahip olan Keith, Cohen`i `tüm zamanların en enigmatik ve gizemli şarkı yazarı olarak tanımlıyor. Şu ana kadar 10 stüdyo albümü yayınlayan Keith James, aynı zamanda ünlü İspanyol şair Federico Garcia Lorca`nın şiirlerini bestelediği `Lorca` albümü ve Joni Mitchell ve Neil Young gibi Kanadalı efsanevi müzisyenlere bir saygı duruşu niteliği taşıyan `The Great Canadian Songbook` gibi çalışmalarıyla da tanınıyor.

Keith James`in İngiltere'de 63 ayrı konserden oluşan `The Songs of Leonard Cohen` turnesi muzikseverler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Saygın İngiliz gazetelerinin sütunlarında büyük övgüyle bahsettikleri bu performansı Leonard Cohen hayranları kesinlikle kaçırmamalı!

`İyi müziğin altın çağının kesinlikle en iyi ve içten yorumcusu`
The Guardian

"Duyup duyacağınız en atmosferik ve duygusal müzikler arasında`The Independent Keith James her zaman iyi. Hayret verici olcude samimi ve insani kendine baglayan bir ses` Sunday Times

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT