The Toaster

Tarihler: 16 Nisan 2009 Perşembe ~ 16 Nisan 2009 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Ghetto

Ücret: Biletix ve kapıda 25 TL, indirimli 20 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Ghetto

Adres: Kalyoncu Kulluk Cad.10 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01 - www.ghettoist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 16, 2009 ~ Nis 16, 2009
THE TOASTERS TÜRKİYE’DE… 16 NİSAN’DA GHETTO’DA
Doğum yeri Kingston, Jamaica olan ve günümüzde küresel bir fenomen haline gelmiş, Reggae müziğin büyük babası SKA‘nın Birleşik Devletler’deki en büyük temsilcilerinden The Toasters ve Deal’s Gone Bad, Fred Perry ana sponsorluğunda International Ska Circus’a geliyor.

Ska’ yı reggae, jazz, punk ve soul gibi türlerle harmanlayarak 28 senelik eşsiz soundlarını hiçbir ska grubunun gitmediği yerlere taşımayı amaçlayan The Toasters, 1981’ de New York’ ta kuruldu. CBGB ve Danceteria gibi zamanının efsanevi kulüplerinde boy gösteren grup bugüne kadar dünya çapında 4000’ den fazla konser verdi. Senelik ortalama 200 konserle müzik tarihinin en uzun süreli aktif kalan gruplarından biri olan The Toasters, 2009 sonuna kadar 5000. konserlerini verme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ghetto’ da Fred Perry ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan International Ska Circus kapılarını saat 20:00’de açacak ve 3 yerli Ska/Reggae grubu, bir DJ ve 2 ana grubuyla son yılların en eğlenceli saatlerini yaşatacak. Dans ayakkabılarınızı giyin, en sevdiğiniz Fred Perry‘nizi kuşanın ve International Ska Circus’a hazır olun!

ALT GRUPLAR:
Jamaika müziğinin ritimlerine, Amerikan motown’un duygusu ve enerjisini katan, buna The Pogues’ in sıra dışı pub/rock’ını karıştıran ve 14. yıllarında tarihinin en güçlü kadrosuyla ska, reggae, rocksteady ve Amerikan soul elementlerini taşıyan müzikleriyle Chicago’lu grup DEAL`S GONE BAD, Dub’ dan Surf’e, Raggamuffin’ den Hip-Hop’ a kadar bir çok tarza göz kırpan Türk grup ISTANBUL SKA FOUNDATION, ska-punk-rock temelini kullanırken üstyapıya kendi bildiği gibi yön veren DENGESİZ HERİFLER, ska-punk altyapılı kendi müziğini yapan bir Türk grubu HAŞERE İLAÇLAMA SERVİSİ ( H.İ.S ) ve ska partilerinin en başarılı dj’ lerinden BOSS DJ NO.1’ in de katılacağı eğlenceli saatlere hazır olun!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT