The Victor Wooten Band feat. Dennis

The Victor Wooten Band feat. Dennis

Tarihler: 12 Kasım 2016 Cumartesi ~ 12 Kasım 2016 Cumartesi 12 Kasım 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi- Drama Sahnesi

Ücret: 1. Kategori 90.00 TL2. Kategori 70.00 TL - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2016 ~ Kas 12, 2016
Bas gitarın Bach’ı olarak tanımlanan 5 Grammy ödüllü ABD’li müzisyen, besteci, yazar ve yapımcı Victor Wooten, ABD’li caz/funk davulcusu Dennis Chambers ve ABD’li caz saksofoncusu Bob Franceschini’nin konuk sanatçı olarak yer aldığı grubu The Victor Wooten Band’le 11-12 Kasım tarihlerinde Zorlu PSM sahnesinde olacak.

Bass Player Magazine tarafından üç kez üst üste Yılın En İyi Basçısı ödülü verilen ve bu ödülü birden fazla kez kazanan tek müzisyen olan Wooten, aynı zamanda Rolling Stone dergisinin hazırladığı Tüm Zamanların En İyi 10 Basçısı listesinde 10. sırada yer aldı.

Solo kariyeri boyunca toplam 10 albüm yayınlayan Victor Wooten, 4 telli bas gitarıyla bir orkestra formunda sesler yaratabilmesiyle müzik dünyasında ayrıcalıklı bir yere sahip. Solo kariyerinin haricinde 11-12 Kasım tarihlerinde Zorlu PSM’de sahne alacak, aile üyelerinden oluşan grubu The Victor Wooten Band’le genç yaşından itibaren performanslar sergileyen sanatçı, 1988 yılından beri bluegrass/funk grubu Béla Fleck and the Flecktones’un basçılığında da üstleniyor.

Stanley Clarke ve Marcus Miller gibi iki efsanevi müzisyenle birleşerek yayınladığı 2008 çıkışlı SMV albümü Thunder, Wooten’ın kariyerindeki en önemli işlerden biri olma özelliğini taşıyor.

Victor Wooten, müzik kariyerinin haricinde, şu sıralar devamını yazdığı ilk romanı Music Lesson: A Spiritual Search for Growth Through Music’le yazarlık kariyerine de adım attı.

11-12 Kasım’da Dennis Chambers ve Bob Franceschini’nin katılımıyla iki gün üst üste gerçekleşecek The Victor Wooten Band konseri, tarifsiz bir caz deneyimini sizlerle Zorlu PSM’de buluşturacak.
Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 8 yaş ve üstü çocuklar için uygundur. 8 yaş altındaki çocuklar etkinliğe kabul edilmeyecektir.- Gösteri başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.- Garanti Bankası kredi kart sahiplerine %20 indirim uygulanmaktadır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT