Thirstday by Elec-Trip

Tarihler: 09 Şubat 2006 Perşembe ~ 09 Şubat 2006 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: Ücretsiz

Nereden Alınır: Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2006 ~ Şub 9, 2006
09 Şubat 2006, Perşembe 22:00
“Thirstday by Elec-Trip”
Chill-Ist (Elec-Trip)
Portecho (Elec-Trip)
Ruffkutz (Flatliners)

Elec-Trip Records, Producer/DJ (kendi ürettiği parçaları çalan DJ’ler) kavramını Türkiye’de oturtma amacıyla Indigo’da “Thirstday by Elec-Trip” adı altında canlı performans gecelerine başlıyor.
“Thirstday by Elec-Trip”, Türkiye’de elektronik müziğin nereye gittiğini, Türk DJ’lerin yapımcı olarak nasıl işler yaptıklarını merak eden elektronik müzik takipçilerini mutlu edecek.

Gecenin sanatçılarnıdan “Chill-IST”, Berke Yavuz (Chillosoph) ve Murat TEMEL (DJ Toma)’den oluşuyor. İstanbul’u chill-out’la buluşturan Chill-IST, lounge ritimlerle analog sesleri birleştiren bir tarzı benimsemiş.

Vokallerde Tan Tunçağ, gitar ve aranjmanlarda Deniz Cuylan’dan oluşan “Portecho”, dans müziğine kendi yorumunu katarak, 80’lere göndermeler yapıyor, dinleyicilerine elektro-akustik bir ziyafet sunuyor.

Ruffkutz (Ömer Özyılmazel) ise ülkemizin öncü drum ’n’ bass DJ ve prodüktörlerinden biri. FG ve Dinamo FM’de DJ’lik yaptı, N.U.G. ile Candan Erçetin’in “Bu sabah” isimli parçasına remix hazırladı. Ortağı Kaan Düzarat ile kurduğu stüdyosunda çalışmalarına devam eden Ruffkutz, özel setlerinden birini bu gece bizlerle paylaşacak.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT