Tiefschwarz( Basti DJ set - Souvenir Music, DE )

Tarihler: 18 Ekim 2014 Cumartesi ~ 18 Ekim 2014 Cumartesi 22:00

Yer: Cue İstiklal

Ücret: Ayakta - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mah. Yeni Çarşı Cad. No:38 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0532 760 2092

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 18, 2014 ~ Eki 18, 2014
Tiefschwarz( Basti DJ set - Souvenir Music, DE )

Dans müziğinin efsane ismi Tiefschwarz, 18 Ekim Cumartesi gecesi, Istanbullu dans müziği sevenlere unutamayacakları bir deneyim yaşatmak Cue Istiklal kabininde!

Ali ve Basti Schwarz kardeşlerin techno ve deep house’a olan tutkuları sonucunda 90lı yıllarda ilk DJ’lik tecrübelerini kazanmaya başlamaları, o dönemde Ali’nin işlettiği ve ikilinin aynı zamanda doğup büyüdükleri şehir olan Stuttgart’ın efsanevi kulüpleri ON-U ve Red Dog’da gerçekleşir. Bu sürecin sonunda 1997 yılında kurdukları Tiefschwarz projesi, François K’nın plak şirketi Wave Music’ten yayınladıkları “Music” adlı single’ları ve Four Music’ten yayınladıkları “Ral 9005” adlı albümleri ile kısa zamanda başarıya ulaşır. 2001 senesinde albümlerinin lisansının Derrick Carter ve Luke Solomon’un Londra bazlı plak şirketi Classic Recordings’e geçmesi Tiefschwarz’a uluslararası tanınırlığı da beraberinde getirir. O dönemde gerçek elektronik müzik rönesansının merkezi haline gelen Berlin’e yerleşme kararı alan ikili burada çok yoğun bir tur programı sürdürürken bir yandan da Cassius, The Rapture, Missy Elliot, Kelis ve kahramanları diye tarif ettikleri Masters At Work’e remixler yaparlar.

2006 yılında Depeche Mode, Madonna, Roxy Music, Booka Shade, Phonique, Plastikman ve dOP gibi isimlere yaptıkları remixler ile kendilerine özgü tarzlarını mükemmelleştirme yolunda sağlam adımlar atan ikili aynı yıl kendi plak şirketleri Souvenir’i kurar. Müziği bir hatıra (souvenir) olarak gören Tiefschwarz için bir plak şirketi kurmak müzik üretimlerini yavaşlatma etkisi kesinlikle göstermez. Öyle ki bu süreç içerisinde bir onuncu yıldönümü derlemesi ve 2010 yılında Santé, Cassy, Seth Troxler ve Dave Aju gibi isimlerle işbirliği içerisinde “Chocolate” adlı albümlerini yayınlarlar. Plak şirketleri Souvenir aracılığıyla müzik yayınlamanın bir adım ötesine geçerek genç yetenekleri teşvik etme ve aynı zamanda sanatçılar için tecrübe paylaşımına dayanan ortak bir platform yaratma misyonuna sahip olan Ali ve Basti Schwarz kardeşler 1995 yılından bu yana Avrupa’da düzenlenen önemli etkinliklerde ve dünyanın çeşitli ülkelerindeki popüler kulüplerde performans gösteriyorlar.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT