TOBAV Istanbul Quartetist

Tarihler: 30 Aralık 2005 Cuma ~ 30 Aralık 2005 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Ortaköy Kültür Merkezi Afife Jale Sahnesi

Ücret: 16 YTL

Nereden Alınır: www.ticketturk.com, Ticketturk Çağrı Merkezi: 0212 478 06 00, Afife Jale Sahnesi

Adres: Ortaköy Dereboyu Çıkmazı Sok. No:12/A Ortaköy Ortaköy İstanbul

Telefon: 0212 236 59 01 (Ortaköy K. M.)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 30, 2005 ~ Ara 30, 2005
TOBAV Istanbul Quartet
30 Aralık Cuma 2005 Saat 20:00

Melikcan Zaman`ın girişimleriyle geçtiğimiz yaz kurulan TOBAV Quartetist, genç ve yetenekli müzisyenleri ve zengin repertuarıyla Türk müziğine yeni bir soluk katmaya hazırlanıyor.
Melikcan Zaman (Keman)
Keman çalışmalarına Metin Baruh ile başlayan Zaman, eğitimine İ.Ü. Devlet Konservatuarı yarı zamanlı bölümünde ve M.S.G.S.Ü. Devlet Konservatuarı tam zamanlı bölümünde ile devam etti. Yurtiçinde katıldığı birçok festival ve konserin yanı sıra Malta, Korsika, İspanya, Fransa ve Bulgaristan`da da çeşitli orkestra, oda müziği ve solo konserler verdi.
1998 yılında T.C. Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen Genç Yetenekler Keman Yarışması`nda finale kaldı; 2000 yılında yine T.C. Kültür Bakanlığı tarafından düzenlenen Genç Yetenekler Oda Müziği Yarışması`nda mensubu olduğu Grup Triolog ile ikincilk ödülüne layık görüldü. Melikcan Zaman, Özel Adıgüzel Güzel Sanatlar Lisesi ve Bakırköylü Sanatçılar Derneği`nde keman öğretmenliği görevini sürdürmektedir.
Gizem Korkmaz (Keman)
M.S.Ü. Devlet Konservatuarı yarı zamanlı ve tam zamanlı bölümünde eğitim gördü. Eğitimi süresince okul bünyesinde kurulan oda müziği grupları ile çeşitli konserlere katıldı. Korkmaz, çalışmalarına M.S.G.S.Ü. Devlet Konservatuarı Keman Bölümü`nde devam etmektedir.
Zeynep Paftalı (Viola)
8 yaşında Cenan Akın`dan solfej ve Nazan Akın`dan piyano dersleri aldı. 11 yaşında M.S. G.S.Ü. Devlet Konservatuarı tam zamanlı bölümü öğrencisi oldu. Massimo Mazzeo, Julian Lombana ile oda müziği ve Tatjana Masurenko ile viola çalışmalarında bulundu. 2004 yılında Pergine Spettacdo Aperto Festivali`ne davet edildi ve burada oda müziği konserleri verdi. Paftalı, çalışmalarına halen M.S. G.S.Ü. Devlet Konservatuarı tam zamanlı bölümü lisans programında devam etmektedir.
Nihan Demirkapı (Viyolonsel)
Müzik eğitimini M.S. G.S.Ü. Devlet Konservatuarı tam zamanlı bölümündealdı. İlk konserini okul bünyesinde Vivaldi`nin iki viyolonsel konçertosunu seslendirerek verdi. 2000 yılında 12 viyolonselden oluşan Cellistanbul projesine katılarak İstanbul içi ve dışında birçok konserler verdi. 12 viyolonserl için yazdığı Raks Time isimli bestesini grubun tüm konserlerinde seslendirdi.
2005 yılında M.S. G.S.Ü. Devlet Konservatuarı Senfoni Orkestrası eşliğinde Shostakovich Viyolonsel Konçertosu`nu seslendirdi. Aynı yıl eğitimini tamamlayıp lisans programından mezun oldu. Çalışmalarına halen M.S.G.S.Ü. Devlet Konservatuarı master programında devam etmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT