Tolga Akyıldız'la % 100 Açık Sahne

Tolga Akyıldız'la % 100 Açık Sahne

Tarihler: 23 Aralık 2016 Cuma ~ 23 Aralık 2016 Cuma 23 Aralık 2016 21:30

Yer: garajistanbul

Ücret: Avantajlı Dönem: 33.00 TL (Avantajlı biletler tükenmiştir. Teşekkür ederiz.)Normal Dönem: 44.00 TLKapı: 60.00 TLVip: 88.00 TL*Bilet fiyatları avantajlı dönemin ardından yükselecektir.*3 al 2 öde kampanyası vardır. - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2016 ~ Ara 23, 2016
“ Tolga Akyıldız'la % 100 Açık Sahne" yeni yıla müzik ziyafetiyle giriyor.

Ünlülerden yenilere destek!

"23 Aralık Cuma Günü; müzik sektörünün önde gelen isimlerinden Gazeteci Tolga Akyıldız, garajistanbul’da gerçekleştireceği “%100 Açık Sahne” etkinliğinde 12’inci kez ünlü isimleri ağırlıyor.

%100 Açık Sahne’de bu kez şahsına münhasır tarzı, beste ve yorumları ile çok sevilen Hayko Cepkin; gönlümüze taht kurmuş sayısız şarkının sahibi Yüksek Sadakat; 'Kiralık Aşk' gibi popüler dizilerin müzikleriyle geniş kitlelere ulaşan Aydilge; duru ses ve yorumuyla Melis Danişmend; Güldür Güldür Show'daki başarılı oyunculuk performansının yanı sıra yeni albümüyle ses getiren Erdem Yener; geleneksel Anadolu ve Balkan motiflerini modern funk ve caz zeminine taşıyan Kolektif İstanbul gibi önemli isimler yer alıyor.

%100 Açık Sahne'yi yeni isimlere ve geceye katılımlarıyla onlara görünürlük sağlayan ünlü grup ve müzisyenlere açan Tolga Akyıldız konuklarına yine unutulmaz bir müzik gecesi yaşatacak.

Yeni albümünün ilk mini konserini %100 Açık Sahne'de verecek olan Gürcan Ersoy; Siyah, Kırk'iki, Yarımada ve Deer From Space'in performanslarını izlemek; yeni yıla iyi müzikle erkenden girmek için garajistanbul'da buluşalım. Çünkü #yüzdeyüzaçıksahne 'de #müzikbirleştirir..."

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- Kapı açılış: 20:00- 18 yaş sınırı vardır.- Organizasyon firması, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT