Tom Odell

Tom Odell

Tarihler: 23 Eylül 2017 Cumartesi ~ 23 Eylül 2017 Cumartesi 23 Eylül 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - Ana Tiyatro

Ücret: Genel Satış:Tam: 105.00TLÖğrenci: 80.00 TL (Sınırlı sayıda) - TÜKENDİ Etkinlik günü: 120.00 TLÖn Satis: 80.00TL (Sınırlı sayıda) - TÜKENDİ - -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2017 ~ Eyl 23, 2017
“Another Love” ile listeleri altüst eden Tom Odell,  dinleyenlerin ruhuna işleyen şarkılarıyla Mercedes - Benz ana sponsorluğunda 23 Eylül’de Zorlu PSM’de!

Kapı Açılış: 21.00
Tom Odell: 22.00


"West Sussex’de doğan İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Tom Odell, eğitimini Brighton Institute of Modern Music’de tamamladı. Elton John, Leonard Cohen ve Bob Dylan şarkılarını dinleyerek büyüyen Odell’in duygusal ve insanı ruhundan yakalayan melodilerinin altında bu efsanelerin etkisi olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. 

Lily Allen tarafından keşfedilen Odell’in 2012'de Columbia Records ile yaptığı anlaşmayı, 21 yaşında yayınladığı ilk EP’si Songs from Another Love izledi. Aynı yıl prestijli BRIT Awards’da “Critics’ Choice” ödülünü alarak müzik dünyasındaki yerini sağlamlaştırdı. Büyük ses getiren ilk stüdyo albümü Long Way Down'ı 2013'te piyasaya sürdü. Bu albüm ile İngiltere listelerini altüst eden genç yetenek; Elton John, Billy Joel ve The Rolling Stones gibi isimlerle turneye çıktı. 

2016 yılında çıkan Wrong Crowd albümü için Arctic Monkeys, Kasabian ve Adele ile yaptığı çalışmalarla adını duyuran Jim Abiss ile işbirliği yaptı. Albüme, Odell’in filmlere olan hayranlığından dolayı bir dizi kısa film eşlik etti. Senaryosu Odell tarafından yazılan ve masumiyet ve yalnızlık temalarını işleyen filmleri yönetmen George Belfield çekti. 

Tom Odell’in uzun süre hafızalardan silinmeyecek konseri,  Sahne Üstü Ayakta konser düzeniyle Zorlu PSM Ana Tiyatro’da!"

- 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler.- Etkinlik sahne üstü ayakta gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT