Tomcraft

Tarihler: 26 Mayıs 2012 Cumartesi ~ 26 Mayıs 2012 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: The Hall

Ücret: 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, The Hall

Adres: İstiklal Cad. Küçükbayram Sok. No:7 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2012 ~ May 26, 2012

2002 yılında piyasaya çıktığında bir dans fenomeni haline gelen ve listelere 1 numaradan giren "Loneliness" ın yaratıcısı Tomcraft ilk kez Türkiye'de...

1992 yılında müziğe başlayan Tomcraft, 2000'li yılların başına dek Alman prodüktör "Eniac" ile birlikte Almanya' nın efsanevi plak şirketi Kosmo Recordings etiketi altında çeşitli prodüksiyonlara imza attı. 2002'de Loneliness parçasının bir dünya hiti haline gelmesiyle birlikte Tomcraft kendi şirketini kurdu ve prodüksiyonlarını Craft Music etiketiyleyayınlamaya başladı.

"Loneliness"ın ardından "Prozac" ve "Overdose" gibi hitlerle listelerdeolmaya devam eden Tomcraft hala Almanya'nın en önemli prodüktörleri olan Lutzenkirchen, Coburn, Oliver Koletzki, The EGG ve Ramon Tapia gibi isimleri müzik dünyasına sundu. Başarılı prodüksiyonlarının yanısıra DJ'lik kariyeri de zirvede olan Electro/House fenomeni Tomcraft unutulmaz Love Parade performansıyla 1.3 milyon Berlinliye muhteşem bir ambians sunmuştu.

Japonya Fujirock festivalinden Rio Karnavalı'na kadar çeşitli etkinliklerde boy gösteren Tomcraft'ın Türkiye'ye bu sene 40.000 katılımcıya sahne olacak "Mayday" festivalinden hemen sonra gelecek. "Mayday" etkinliğinde Westbam, Paul VanDyk, Carl Cox ve Ferry Corsten gibi yıldız isimlerle beraber headliner olarak açıklanan Tomcraft'ın Türkiye'deki ilk etkinliğine Future Sonicimza atıyor. Gecedeki diğer DJ'ler Tolgatan, Volkan & Jordi ve Premium One.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT