Tonight Presents: Club Bangkok

Tarihler: 16 Mayıs 2015 Cumartesi ~ 16 Mayıs 2015 Cumartesi 22:00

Yer: Roxy Club İstanbul

Ücret: 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. Arslan Yatağı Sok. No:1-3 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 16, 2015 ~ May 16, 2015

Club Bangkok, 16 Mayıs'ta Roxy'de sizlerle.

"Havaların pişmaniye gibi olduğu günlerdeyiz. Pişmaniyeyi pozitif anlamda kullanmıyoruz. Afyon'dan gelen, gizli sığınığında çikolata olan pişmaniyeden de bahsetmiyoruz. Yaşayan bir obje olmasına birkaç ay kalmış Balık Pazarı'ndaki turistik pişmaniyeden bahsediyoruz.. Ve pişmaniyenin oyununu bozuyoruz; hava 25 Nisan'da en az 20 derece olacak ve Club Bangkok'un altıncı yılı kutlanacak.

Amsterdam’daki Lux, Club 8, Melkweg, Türkiye’den Dogzstar, Babylon, Rockncoke, One Love, 1888 gibi müziğin amiral gemilerini çıkartan Club Bangkok, yeni durağı olan Sıraselviler'in incisi Roxy'ye karşı hiç boş değil. Roxy de doluluk olarak hiç boş değil artık kapanışta yüz, iki yüz kişi yerleri süpürüp, dükkanın kepenklerini indirerek çıkıyoruz. 

'Club Night' yani mumu-nerede-söndürdüm-bilmiyorum kültürünü indie-disco ile sevdirip 18-35 yaş aralığını evine barkına, fakültesine mektebine hangover yollayan Club Bangkok, beşinci sezonuna Tonight It's Your Time desteğiyle Roxy'de devam ediyor. 'Bir, iki, üç yetmez... Ama üçüncü gece de çok iyi bir gecedir.' diyen üçlü, üçüncü Roxy çıkarmasında yanına; The XX, Moderat, Kasabian, MGMT, Franz Ferdinand, LCD Soundsystem, Tiga, Phoenix, Hot Chip, Jack White, Two Door Cinema Club, Human League, Major Lazer, Arcade Fire, The Magician, Blur, Miles Kane, Caribou, Disclosure, Superfood, Todd Terje, The Black Keys, Grimes, Metronomy, Vampire Weekend, Friendly Fires, Late of the Pier, Klaxons, Arctic Monkeys, Temples ve The Libertines'i de alıyor ve olaylar gelişiyor...

'En son 2010'da gitmiştim, dolar bir liraydı, beş dolara pazardan file doluyordu' diyenlerin Beyoğlu'ndaki yeni-eski favori mekanı Roxy'de kapı 22.00'de açılır, 05.00'te kapanır, belki de hiç kapanmaz."

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserVe aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT