Toro y Moi

Tarihler: 16 Ocak 2013 Çarşamba ~ 16 Ocak 2013 Çarşamba 16 Ocak 2013 21:30

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2013 ~ Oca 16, 2013

2010 yazına damgasını vuran chillwave akımının mimarlarından, Toro Y Moi 16 Ocak’ta ilk kez Babylon'da İstanbullu müzikseverlerle buluşuyor!

Müziğe başladığı günden bu yana durağanlığı reddeden ve sürekli tarzını değiştirerek farklı formüller deneyen Chaz Bundick ya da bilinen adıyla Toro Y Moi, ilk olarak The Heist and the Accomplice adlı grubuyla Columbia’da geniş bir hayran kitlesi kazandı. Animal Collective, Daft Punk, ve J Dilla'dan fazlasıyla etkilenerek 2010 yılında Carpark Records üzerinden yayınladığı Causers of This adlı albümle adından oldukça söz ettiren Bundick, kazandığı müzikal birikimi pop, garaj ve elektronik müzik öğeleriyle birleştirerek kendine özgü bir tarz yarattı. Son albümü Underneath the Pine ile dans pistlerine biraz daha yaklaşan Toro Y Moi, canlı performanslarında deneysel yönünü ve enerjisini öne çıkarıyor. Başta Caribou’nun küratörlüğünü üstlendiği ATP Nightmare Before Christmas festivali olmak üzere Avrupa ve Amerika’da pek çok önemli festivalde sahne alan Toro Y Moi, bu sefer tüm hünerlerini 16 Ocak’ta Babylon’da sergileyecek.

- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.
- Organizatör uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT