Tortured Soul

Tarihler: 20 Nisan 2012 Cuma ~ 20 Nisan 2012 Cuma - Saat: 23:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 45.00 TL Öğrenci 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2012 ~ Nis 20, 2012

House müziğin bugünü ve geleceği; Tortured Soul

Gilles Peterson’ın deyimiyle “house müziğin geleceği” Tortured Soul, İstanbullu hayranlarıyla bir kez daha bir araya geliyor. Soul ve funk ritimlerini modern house ile bir araya getiren topluluk, Red Bull Music Academy iş birliğiyle 20 Nisan Cuma gecesi Ghetto sahnesinde.

İlk albümleri “Introducing Tortured Soul”un yayınlanmasının ardından Fabric, Zouk gibi efsanevi mekanlarla birlikte Big Chill, Java Jazz Festival ve Montreal International Jazz Festivali’nde binlerce kişiyi coşturan grup, dünya sahnesine büyük bir adım daha attığını kanıtladı.

Gilles Peterson’dan, Lenny Kravitz ve Barry Manilow’a kadar birçok müzisyenin dikkatini çeken üçlü, DJ camiası tarafından da ilgiyle takip edildi ve şarkıları Osunade, DJ Spinna, Dimitri, Quentin Harris gibi isimler tarafından remix’lendi. Dans sahnesinin önemli label’larının aradığı kanı bulmasıyla grubun şarkıları, Hed Kandi’den Defected’a kadar birçok house müzik plak şirketinin toplamasında yer aldı.

Canlı house müziğin kralları, 2009’da yayınladıkları albüm “Did You Miss Me” ile kulaklarımızın beklediği algıyı verdi, dans müzik piyasası ana akımının kurallarını yıkacağını bir kez daha gösterdi. Yerinizde duramayacağınız bu geceye dans ayakkabılarınızla gelin ve kendinizi Tortured Soul’un house şovuna bırakın.

Etkilendikleri arasında Stevie Wonder, Prince, Chic, Donny Hathaway, The Bee Gees, Michael Jackson,Kool and the Gang, James Brown, Fela Kuti, dinledikleri arasında; Frank Roger, Alix Alvarez, Ten City Boys, Osunlade, Rasoul mix’leri, DJ Whyteout yer alıyor.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Öğrenci biletleri öğrenci kimliği ile geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT