Tribute Fest

Tribute Fest

Tarihler: 22 Ekim 2017 Pazar ~ 22 Ekim 2017 Pazar 22 Ekim 2017 18:00

Yer: IF Performance Hall Beşiktaş

Ücret: 1. Kategori - 44.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2017 ~ Eki 22, 2017
Pink Floyd, Iron Maiden, Thin Lizzy ve Dr. Skull hiç bir zaman aynı sahne üzerinde yer alamayacak belki, ama bu muhteşem grupların müziklerini hem kalplerinde hem de sahnelerde yaşatan gruplarımız var ve onlar 22 Ekim pazar günü ard arda IF Performance Hall Beşiktaş sahnesinde olacaklar.

Absence (Pink Floyd Tribute) , Powerslave (Iron Maiden Tribute), Gitarizma ‘in Lizzy’ (Thin Lizzy Tribute) ve Razor (Dr. Skull Tribute), ‘un yer alacağı TRIBUTE FEST kapılarını saat 18.00’ de açacak.

ABSENCE
Ekim 2013'te tamamı profesyonel müzisyenlerin bir araya gelmesiyle kuruldu. Projenin fikir babası ve aynı zamanda grubun klavyecisi olan Uğur Gülbaharlı, başarılı müzik kariyerinin eksik kalan parçası olarak gördüğü bu proje için tecrübeli ve yetenekli isimleri bir araya getirdi. Grup, repertuarını belirlerken sadece Pink Floyd hayranları tarafından değil, fakat geniş kitlelerce bilinen ve duyulduğunda eşlik edilen parçalara ağırlık verdi. Parçaların icrasında ağırlıklı olarak Pink Floyd albüm versiyonları esas alınırken, bazı parçalarda ise grubun PULSE konseri performansı esas alındı. 

POWERSLAVE
2009 yılında  Önsel Töralp (Vokal) , Murat Özgün (Bas) , Kaan Tiryakioğlu (Gitar) tarafından tamamen IRON MAIDEN sevgisi ve hobi amaçlı bir stüdyo projesi niyetiyle kurulmasına rağmen , sonrasında oluşan konser talep ve teklifleri ile projeyi sahneye taşıyarak IRON MAIDEN severlerle buluşmuştur. POWERSLAVE repertuarında başka grupların çaldığı popüler olmuş IRON MAIDEN parçaları yanısıra grubun turnelerinde çalmadıkları şarkılarını da çalmaktadır ve repertuarında hemen hemen her albümden şarkılara yer vermektedir. 

GiTARiZMA in LiZZY
Türkiye’nin başarılı gitaristlerini aynı sahnede buluşturan GiTARiZMA projesi bu yıl 5. yılını kutlarken bir farklılık yaratarak projede yer alan çoğu müzisyenin gitar çalmaya veya rock müzik dinlemeye başlamasındaki en büyük ilham kaynaklarından olan Thin Lizzy grubunun şarkılarından oluşan konserler verme kararı aldı. GiTARiZMA in Lizzy adıyla çıkılacak Türkiye turnesinin ilk konseri TRIBUTE FEST kapsamında yer alıyor.

RAZOR
2010 yılından beri aktif bir cover grubu olan Razor şimdiye dek Metallica, Pearl Jam, Dr. Skull, Death, Pentagram gibi grupların önemli albümlerini baştan sona çalarak çeşitli tribute projelerine  imza atmıştır. En büyük ilgiyi ülkemizin kült rock gruplarından Dr. Skull’ın  şarkılarını aslına çok yakın ve müthiş bir enerjiyle icra ederken gören Razor’a Dr. Razor olarak da tezahurat yapabilirsiniz.


- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Kapı açılış saati: 18:00- Konser saati: 19:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT