Trio Joubran

Tarihler: 22 Şubat 2018 Perşembe ~ 22 Şubat 2018 Perşembe 22 Şubat 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 105.00 TL 2. Kategori - 80.00 TL 3. Kategori - 50.00 TL 4. Kategori 60 yaş üstü - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2018 ~ Şub 22, 2018
Üç kardeşten oluşan Trio Joubran,CRR Konser Salonu'nda sizlerle...

"Üç kardeş, üç ud. Samir, Wissam ve Adnan. Üç vokalin beraber tek bir ses oluşturmaları gibi; onların enstrümanları dasahnede ve stüdyoda tek vücut oluyor. Ud, onların ruhlarının sesine, varlıklarının atan kalbine dönüşüyor; böylece bir bütün oluyorlar. Üçü her zaman bir arada.

Bestelerinde, her birinin katkısı diğer ikisini gölgelemeden şekilleniyor. Onlar için müzik üçlü bir grup olduklarında anlam kazanıyor. Trio Jourban için virtüözlük, gösteriş anlamına gelmez. Köklü bir Luthier geçmişine sahip, Nasıra’nın yerlisi buüç sanatçı için asıl önemli olan geleneğin ebedileşmesidir. Sahip oldukları bu gelenek onların grup olarak bir uyum içerisinde busolo enstrümana yaptıkları yenilikler ile yeniden canlanıyor.

2002’den beri grubun ünü büyümeye devam ediyor: Grup,Paris’teki Olympia’dan New York’ta yer alan Carnegie Hall’ekadar birçok önemli mekânda kapalı gişe performans sergiledi.

Kendileri gibi Filistinli olan perküsyon sanatçısı Youssef Hbeisch ile aynı sahneyi paylaştıklarında grubun besteleri olağanüstü doğaçlama yeteneklerine de kapı açmaya başladı; bundan sonra üçünün sesinin bir bütün olması için birinin diğer ikisine sadece bir bakış atması yeterliydi.

Trio Joubran, ünlü şair Mahmut Derviş’in sözlerini müzikle buluşturarak (À l’Ombre des mots/In the Shadow of Words)kendi ülkelerini onurlandırıyor. Bu, müzikle olduğu kadar Filistin’le de doğrudan ilişkili onlar için. Trio Joubran’ı dinlemekinsan ruhunun derinliklerine dalmak anlamına geliyor.

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT