Trump Cadde’de TNK Konseri

Tarihler: 19 Temmuz 2014 Cumartesi ~ 19 Temmuz 2014 Cumartesi 20:00

Yer: Trump Cadde

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2014 ~ Tem 19, 2014

Trump Cadde Yaz Konserleri'nde sahne sırası TNK’nin! Grup TNK, 19 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Trump Cadde’de ücretsiz konser verecek.

Trump Cadde Yaz Konserleri son hızıyla devam ediyor. ‘Yine Yazı Bekleriz’ şarkısıyla yıldızı parlayan, son albümleri Melankoli ile beğeni toplayan TNK grubu, Trump Cadde Yaz Konserleri’nin bu haftaki konuğu…

TNK, 19 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de Trump Cadde’de sahne alacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konser herkesin katılımına açık olacak.

Altlı üstlü yerleştirilmiş ve üzeri graffitilerle bezenmiş konteynerlar, tasarım mağazalar, keyifli yeme&içme mekanlarıyla aykırı bir ruha sahip olan Trump Cadde, ağustos ayının sonuna kadar rock müziğin en sevilen isimlerini ziyaretçileriyle buluşturmaya devam edecek. Trump Cadde, Mecidiyeköy Trump Alışveriş Merkezi’nin terasında…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT