Trunk Show

Tarihler: 07 Nisan 2011 Perşembe ~ 07 Nisan 2011 Perşembe - Saat: 19:30

Yer: Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus

Adres: Yıldız Mah. Çırağan Caddesi 28 İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 381 40 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2011 ~ Nis 7, 2011

Giyilebilir sanat “Vanessa G”, moda dünyasında taşları yerinden oynatmaya aday! Sanat ve modayı bir araya getirerek eşsiz bir deneyim yaşatmak üzere yaratılan “Vanessa G” , Londra’da büyük ses getiren görkemli gövde gösterisinin ardından İstanbul’u sallamaya hazırlanıyor.

Markanın İstanbul ‘Trunk Show’u 7 Nisan Perşembe günü saat 19:30’da Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus’da gerçekleşiyor. Salih Saka ve İngiltere’den “Vanessa G” için özel olarak gelecek Grammy adayı “Ali Campbell”ın sahne alacağı ‘Trunk Show’da İstanbul cemiyet hayatının renkli simaları bir araya gelecek.

İstanbul’da yer yerinden oynayacak! Giyilebilir sanat “Vanessa G”, Londra’nın ardından İstanbul, Paris ve Berlin`de lanse edilecek. “Vanessa G”nin Kıta Avrupasına yapacağı çıkarmanın ilk ayağı olan İstanbul’u görkemli bir ‘Trunk Show’ bekliyor.

Moda ve sanatı kendine özgü bir tarzda birleştirerek moda dünyasına farklı bir soluk getiren “Vanessa G” koleksiyonu, Londra’dan sonra 7 Nisan Perşembe günü saat 19:30’da Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus’da gerçekleşecek olan İstanbul ‘Trunk Show’u ile şimdi de İstanbul cemiyet hayatının, moda, iş ve sanat dünyasının önemli isimlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

İstanbul’daki ‘Trunk Show’da birer sanat eserini andıran “Vanessa G” Label kıyafetleri, ‘static show’ ile cansız mankenlerin üzerinde sergilenecek. ‘Trunk Show’ sırasında İngiltere`den özel olarak gelen Grammy adayı ünlü İngiliz şarkıcı “Ali Campbell” ve ünlü DJ Salih Saka sahne alacak. Bu özel gecenin çok özel davetlileri için eğlence, müzikler eşliğinde doruğa çıkacak.

Güney Afrika orijinli The HolGoun Group, giyilebilir sanat olarak adlandırdıkları “Vanessa G” markası ile moda dünyasında fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. “Vanessa G”nin 23 Mart’ta gerçekleştirilen Londra ‘Trunk Show’u ile dünyaca tanınmış isimleri ağırladı. Jade Jagger, Naomie Haris, Sophie Ellis Bextor, Poppy Delevigne, Jasmine Guinness gibi isimler ‘Trunk Show’u yıldızlar geçidine dönüştürdü. Basında da büyük yankı uyandıran bu özel gecenin görüntüleri uzun süre hafızalardan silinmeyecek gibi!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT