Tuborg Sunar: DJ Antonie Canlı Performans

Tarihler: 18 Mayıs 2013 Cumartesi ~ 18 Mayıs 2013 Cumartesi 23:00

Yer: 360istanbul

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: İstiklal Cad. Mısır Apartmanı Kat: 8 No: 163 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 10 42 – 43 / 0533 691 0 360

Web: http://http://www.360istanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2013 ~ May 18, 2013
Tuborg Sunar: DJ Antonie Canlı Performans

Müzik kariyerinde “Welcome To St. Tropez” ve “Ma Chérie” gibi birçok hit parçaya imza atarak en prestijli müzik ödüllerinin sahibi olan DJ Antoine, Tuborg sponsorluğu ile 360istanbul’da gerçekleşecek muhteşem bir parti için DJ kabininin kralı olacak.

Dünyaca ünlü İsviçreli DJ Antoine, kariyerine 1995 yılında Basel şehrinde başladı. Çok kısa bir süre içinde müziği ve tarzı ile büyük beğeni toplayarak Avrupa'nın yıldız DJ’lerinden biri olarak anılmaya başladı. 1998 yılında çıkardığı ilk albümü "Pumpin House Mix DJ Antoine" ile Avrupa müzik listelerinin zirvelerine adını yazdıran DJ Antoine, bir yıl sonra ise “Houseworks 1” albümüyle İsviçre’de büyük bir çıkış yakaladı ve ilk altın ödülünü kazandı. Başlangıçtaki bu başarısını pek çok single, albüm ve ödüller takip etti. Avrupa’da kazandığı büyük başarıların ardından "This Time" single’ı ile uluslararası arenada ön plana çıkan DJ Antoine’nin yıldızı tüm dünyada parlamaya başladı. DJ Antoine, 2011 yılında hit parçası “Welcome To St. Tropez“ ve Impala ödüllü hit single parçası “Ma Chérie” ile dünyanın en iyi DJ’leri arasında kendini dünyaya tanıttı.

Bitmek bilmeyen enerjisi ile 50 müzik CD’si ve 3 milyondan fazla kaydına imzasını atan DJ Antonie, 38 Altın Ödül, 2 triple Altın Ödül, 7 Platinum Ödül, 4 Double Platinum Ödül ve 2 triple Platinum Ödül kazandı. Üst üste üçüncü kez "En İyi Ulusal Dans Albümü" kategorisinde İsviçre Müzik Ödülü’nü alan ünlü DJ ödüllerle dolu çalışmalarına hız kesemeden devam ediyor.

Dünyanın en iyi DJ’leri arasına girmeyi başaran DJ Antonie, Adam Gibi Bira %100 Malt Tuborg Gold’un katkılarıyla 18 Mayıs Cumartesi 360istanbul’da hayranlarına muhteşem bir Cumartesi partisi yaşatacak.

24 yaş üstü kişiler katılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT