Tuborg Sunar: Redd

Tarihler: 16 Mart 2013 Cumartesi ~ 16 Mart 2013 Cumartesi 21:00

Yer: Garajistanbul

Ücret: Ayakta - TAM 50.00 TL ÖĞRENCİ 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Garajistanbul gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Mar 16, 2013 ~ Mar 16, 2013

1996 yılından bu yana birlikte müzik yapan, Doğan Duru, Güneş Duru, Berke Hatipoğlu, İlke Hatipoğlu ve Berke Özgümüş’ten oluşan Redd 2005 yılında yayınladıkları ilk albümden bu yana yayınladıkları altı albüm ve bir konser DVD’sinin yanı sıra her biri sıra dışı konseptleri olan konserleriyle alternatif rock müzik dünyasının en üretken, en aykırı gruplardan biridir. 

Güncel konular ve müzik dünyasına ilişkin cesur söylemlerini dile getirmekten kaçınmayan Redd, 2008 yılında 21 şarkıdan oluşan 21 isimli albümleriyle yaşamın tüm dinamiklerini içinde barındıran 74 dakikalık konsept bir albüm yaparak sadece işitsel anlamda değil sanatsal ve politik anlamda da önemli bir çalışmaya imza atmıştı. 

Geçtiğimiz Mayıs ayında yayınladıkları son albümleriyle müzikal olarak yeni bir eşiği aralayan Redd, bunu yeni sound arayışı gibi nedenler kadar Türkiye’nin hızlı ve değişken gündeminin etkilerine bağlıyor. Grup “Hayat Kaçık Bir Uykudur” adlı açılış şarkısının ismini verdiği bu albümde de kaotik hale gelerek uykularımızı kaçıran meselelere dokunuyor.


- Etkinlikte 24 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Süper Grup Süper Konser - kaçmaz
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT