Tuluğ Tırpan&Serhat Kılıç-Atlantikl

Tarihler: 28 Mart 2017 Salı ~ 28 Mart 2017 Salı 28 Mart 2017 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: - Tam 45.00 TL, Öğrenci 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 28, 2017 ~ Mar 28, 2017
Tuluğ Tırpan ve Serhat Kılıç ile Atlantikli Yıllar konseri, 28 Mart'ta ENKA İbrahim Betil Oditoryumu'nda müzikseverlerle buluşuyor.

Caz, soul ve funk tutkunlarının kalbinde Ahmet Ertegün’ün yeri başkadır. Bu topraklardan çıkıp 60 yıla yakın bir süre dünyada müziğin gidişatına yön veren isimlerden biri olan Ertegün, Atlantic Records markası altında Ray Charles, Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Miles Davis, Frank Zappa, Stevie Wonder, Rolling Stones, Bee Gees, Led Zeppelin gibi efsaneler yarattı. 2006 yılı Grammy ödül töreninde, Onur Ödülü’ne layık görüldüğünde ise tek cümlelik bir teşekkür konuşması yaptı: ‘’Bana bu imkanı tanıyan Amerika’ya ve sevgili öz vatanım Türkiye’ye teşekkür ederim.’' Robert Greenfield’in Ertegün ölmeden önce kendisiyle birlikte çalışarak kaleme aldığı ‘The Last Sultan / Son Sultan’ isimli kitabı okuyup bu büyük müzik adamının hayat hikayesinden ilham alan piyanist ve besteci Tuluğ Tırpan ile bu projeye dair hayalini paylaştığı aktör ve şarkıcı Serhat Kılıç’ın tecrübelerini birleştirerek hazırladığı ‘Atlantikli Yıllar’, 2006 yılında hayatını kaybeden Ahmet Ertegün'ü anmak, macerasından kesitler sunmak ve o dönemin ruhunu sahneye taşımak için yola çıktı. İkili, Türkiye’nin önde gelen eşlik müzisyenlerinden oluşan bir orkestra ve sürpriz konuklar eşliğinde, Atlantic Records’ın hit olmuş parçalarını anekdotlar ve başarı hikayeleri eşliğinde seslendirecek.

Tuluğ Tırpan: Müzik direktörü - Piyano, tuşlu çalgılar
Serhat Kılıç: Anlatıcı, vokal
Hayal Köseoğlu: Vokal
Anıl Şallıel: Tenor saksofon, flüt
Çağlayan Yıldız: Gitar
Volkan Hürsever: Kontrbas
Nedim Ruacan: Davul

Sürpriz konuklar sizleri bekliyor.

Satın aldığınız bileti akıllı telefonunuza indireceğiniz KonserV aplikasyonuna okutun, puanlar kazanın. Kazandığınız puanları yeni biletlere ve birçok farklı ödüle çevirin.

- ENKA Kültür Sanat etkinlikleri için MESAM ve MSG'ye telif hakkı ödenmektedir.- Yerler Numarasız oturmalıdır- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileir bilet ücretni iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT