Tuluyhan Uğurlu - Sevgililer Günü

Tarihler: 14 Şubat 2011 Pazartesi ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi - Saat: 18:00

Yer: Kozzy Alışveriş KM Gazanfer Özcan Sahnesi

Ücret: 1. Kategori: 45,00 TL, 2. Kategori: 34,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Kozzy Alışveriş KM Gazanfer Özcan Sahnesi

Adres: Kadıköy Belediyesi Kozyatağı Kültür Merkezi Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi (Kozzy AVM) İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 658 00 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2011 ~ Şub 14, 2011

14 Şubat Pazartesi Saat: 18:00 ve 14 Şubat Pazartesi Saat: 21:00`de

Tuluyhan Uğurlu aşkı ve sevgiyi anlattığı çok özel konseriyle 14 Şubat Sevgililer Günü’nde bu kez Anadolu yakasında… Kadıköy’ün en şık alışveriş merkezi Kozzy’nin içinde yer alan Gönül Ülkü-Gazanfer Özcan Sahnesi’nde aynı gün iki kez dinleyicisiyle buluşuyor.

Kadıköy Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek konserde Tuluyhan Uğurlu, Sevginin Başyapıtları isimli performansını çok özel görüntüler eşliğinde seslendiriyor. Konser boyunca, şiirler, anılar, sevginin felsefesi ile yücelip, evrende var olmanın, sevmenin, severek yaşamanın tadına varıyorsunuz. Mutluluktan gözleriniz doluyor. Piyanoya bazen bir keman, bazen yanık bir kaval sesi eşlik ediyor. Saraylarda, çöllerde, gökyüzünde sonsuzluk içinde sevgiyi arıyorsunuz.

Ve belki de hayatın gerçek anlamını keşfediyorsunuz…

14 Şubat Pazartesi akşamı saat 18.00 ya da 21.00’da ister yanınızda sevgiliniz, ya da bir arkadaşınız, çocuğunuz, ya da anneniz, ya da yalnız izleyeceğiniz bir konsere konuk ediyoruz.

14 Şubat Pazartesi akşamı “sevgilerde” buluşmak üzere..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT