Turkish Cultural Foundation Desteği Ve Vokaliz Organizasyon İşbirliği İle Korolar Buluşuyor: “İKİ DİL, TEK TINI”

Tarihler: 12 Mart 2010 Cuma ~ 12 Mart 2010 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi

Ücret: Ücretsiz

Adres: Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü, Garanti Kültür Merkezi Rumelihisarı İstanbul

Telefon: 0212 297 40 38

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2010 ~ Mar 12, 2010
Haverford ve Bryn Mawr Üniversiteleri Oda Korosu Türkçe Repertuvarı ile Türkiye turnesinde Amerika’nın köklü üniversitelerinden Haverford ve Bryn Mawr Üniversiteleri Oda Korosu ilk kez ülkemizde bir konser turnesine katılıyor. Türk kültürünü daha yakından tanımak ve ortak şarkılar seslendirmek için ülkemize gelen köklü Amerikalı topluluk, koro klasik repertuvarının yanı sıra ünlü Türk koro eserlerini de seslendirecek ve Türk dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. Amerikalılarla Ortak Şarkılar, Türk Besteciler… Turne kapsamında Ankara’da ODTÜ korosu ile Eskişehir`de Anadolu Üniversitesi Korosu ve İstanbul`da da Boğaziçi Üniversitesi Klasik Müzik Korosu ile sahne paylaşacak olan Haverford ve Bryn Mawr Üniversiteleri Oda Korosu, repertuvarının klasikleşmiş eserlerini izleyenlerle paylaşacak. Şef Thomas Lloyd yönetimindeki Haverford ve Bryn Mawr Üniversiteleri Oda Korosu’nun Türk dinleyiciler için Ahmed Adnan Saygun, Muammer Sun, Saip Egüz ve Erdal Tuğcular’ dan eserler seslendirecek. Türk ve Amerikalı koroların yer alacağı ortak konserler öncesi bütün dinleyicilere açık bir prova gerçekleştirilecek ve konserlere katılım üzretsiz olacak. Türkiye’nin önde gelen üç büyük üniversitesinde Turkish Cultural Foundation ve Vokaliz Organizasyon işbirliği ile gerçekleşecek olan konserlerde farklı diller tek ses olacak ve beraber şarkılar seslendirilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT