Türkiye - Ermenistan Gençlik Senfoni Orkestrası

Tarihler: 16 Temmuz 2010 Cuma ~ 16 Temmuz 2010 Cuma - Saat: 23:30

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu

Ücret: 34,00 TL - 22,50 TL - 17,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi - Harbiye Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 231 54 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 16, 2010 ~ Tem 16, 2010

Türkiye - Ermenistan Gençlik Senfoni Orkestrası

Şefler: Nvart Andreasyan ve Cem Mansur

Türkiye ve Ermenistan’dan 65 genç müzisyen, L. V. Beethoven, G. Bizet ve B. Smetana’nın yanı sıra Ulvi Cemal Erkin ve Aram Haçaturyan’ın yapıtlarını seslendirecekleri çok özel bir konser için bir araya geliyor. Şefler Nvart Andreassian ve Cem Mansur’un yönetimindeki Türkiye-Ermenistan Gençlik Senfoni Orkestrası konseri İstanbul Kültür Sanat Vakfı, Anadolu Kültür ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleşiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti’nin desteğiyle gerçekleşecek konserin solistleri ise Hande Küden ve Tigran Harutyunyan olacak.

İstanbul doğumlu orkestra şefi Nvart Andreassian’ın geçen yaz aklına koyduğu ortak bir orkestra yaratma fikri, şef Cem Mansur’un işbirliğiyle hayata geçirildi. Anadolu Kültür ve Boğaziçi Üniversitesi’nin desteklediği proje için Nvart Andreassian Ermenistan`daki seçmeleri Cadence Müzik desteğiyle yürütürken Türkiye’deki konservatuarlardan yapılan seçmeleri ise Cem Mansur üstlendi. Hepsi yüksek konservatuar kökenli yüzlerce müzisyeni dinleyen şefler, her birinin karakteristik özelliklerine, müzikalitelerine göre yaşları 18-23 arasında değişen 65 yetenekli Türk ve Ermeni müzisyeni seçerek Türkiye-Ermenistan Gençlik Senfoni Orkestrası’nı oluşturdu. Türkiye-Ermenistan Gençlik Senfoni Orkestrası’nın İstanbul konserinden sonra sonbaharda Ermenistan’da da bir konser vermesi planlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT