Türkiye’nin En İddialı Yeni Yıl Partisi

Tarihler: 31 Aralık 2013 Salı ~ 31 Aralık 2013 Salı

Yer: Atelier

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 31, 2013 ~ Ara 31, 2013

Benny Benassı, Example, Groove Armada, Kelis ve Bedük 2014’ün En Görkemli Partisinde Sahne Alıyor.

Ortadoğu’nun en büyük eğlence markası Atelier, Dubai’den İstanbul’a yılın en önemli gecesi için etkileyici bir kadroyla geliyor.

Dubai’de kurulan, sunduğu yaratıcı ve yenilikçi projelerle Ortadoğu'da eğlence dünyasının lideri olan Alchemy Project, Türkiye’de ilk etkinliğini yılbaşı gecesinde Ortadoğu’nun eğlence dendiğinde akla gelen en büyük markası Atelier’i İstanbul’a getirerek yapacak. Yılın en önemli gecesi 31 Aralık 2013’te ‘Atelier Yeni Yıl Partisi elektronik müzikten, dans müziğine kadar dünyanın önde gelen isimlerini İstanbullularla buluşturacak.

Dünyanın en önemli DJ’lerinden Benny Benassi, ‘Superstylin’ şarkısıyla listeleri alt üst eden Groove Armada, 2011 yılında 'Changed the Way You Kiss Me' ile İngiltere'de 1 numara olan Example, heyecan verici sahne performansıyla Kelis ve Türkiye’de elektronik müziğin önde gelen ismi Bedük yılın ilk gecesinde sahne alacak.

“Türkiye Böyle Bir Yılbaşı Eğlencesi Yaşamadı”

Birbirinden önemli isimlerle Türkiye eğlence sektörüne iddialı bir giriş yapmak isteyen Alchemy Project misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatmayı vaat ediyor. Ödüllü müzik markası ATELIER yeni yılın ilk gecesi 7000 eğlence tutkununu çeşitli fiyat alternatifleriyle ve uluslararası standartlarda etkileyici bir sahneyle ağırlayacak. Türkiye eğlence dünyasına adım atacakları bu gece öncesinde çok heyecanlı olduklarını belirten Alchemy Project’in CEO’su ve yönetici ortağı Mac.S.Far “Atelier ile İstanbul’a unutulmaz bir gece yaşatmak istiyoruz. İddia ediyoruz ki bizimle eğlendikten sonra daha önce bunların İstanbul’da hiç yapılmadığından bahsedeceksiniz. Görkemli sahnemizle geceye katılan herkes sanatçıları bir adım ötesinde hissedecek. Uluslararası standartlarda, uygun fiyatlar ile İstanbul’un böyle bir eğlenceyi hak ettiğini düşünüyoruz” diye konuştu.

Boğaz Manzaralı Devasa Bir Gece Kulübü

Gece için her türlü detayı düşündüklerini ve misafirlerine eşsiz bir eğlence güvencesi verdiklerini de belirten Mac.S.Far, “Atelier Yeni Yıl Partisi için dünyanın en iyi teknik ekibini İstanbul’a getiriyoruz. Uluslararası standartlardaki ses sistemi, göz alıcı bir sahne ve üst düzey güvenlik önlemleriyle kaliteli bir eğlence İstanbul’u bekliyor” dedi.

Mükemmel bir prodüksiyon, eğlenceli dans şovları ve daha birçok sürprize de sahne olacak bu eşsiz yılbaşı eğlencesi, devasa bir gece kulübüne dönüştürülecek olan Küçükçiftlik Park’ta yapılacak. Kapılar 17.00’de açılırken, eğlence 03:00’a kadar sürecek.

Yeni Yıl 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT