UĞUR MUMCU Şişli’de Anılıyor...

Tarihler: 24 Ocak 2015 Cumartesi ~ 24 Ocak 2015 Cumartesi 18:00

Yer: Maçka Sanat Parkı

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2015 ~ Oca 24, 2015

Bundan 22 yıl önce 24 Ocak 1993 yılında, Ankara’da uğradığı bombalı saldırı sonucu yaşamını yitiren gazeteci ve yazar Uğur Mumcu, Şişli Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikle anılacak. Halaskargazi Caddesi’nde bulunan Uğur Mumcu anıtında Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün saat 18:00’de yapacağı konuşmanın ardından 19:00’da Maçka Sanat Parkı’nda ücretsiz Redd konseri düzenlenecek. Uğur Mumcu anmasına tüm halkımız davetlidir.

Redd, Uğur Mumcu için sahnede...
2005 yılından bu yana aykırı çizgisini koruyarak çok sayıda albüme imza atan, geniş dinleyici kitlesi olan Redd 24 Ocak 2015’te Uğur Mumcu’nun anısına sahneye çıkacak. Daha önce benzeri birçok organizasyonda yer alan Redd, sadece müzikal yönüyle değil, toplumsal meselelere olan duyarlılığı ve cesur söylemleriyle de tanınıyor.

www.sislibelediyesi.com

Saat: 18:00
Etkinlik : 19:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT