Ulaş Oral

Tarihler: 19 Ocak 2012 Perşembe ~ 19 Ocak 2012 Perşembe - Saat: 22:00

Yer: Live Haymatlos

Ücret: Ayakta - 20.00 TL

Adres: İstiklal Cad. Rumeli Han No:48 C Blok Kat: 2 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 55 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2012 ~ Oca 19, 2012

1983 Bartın doğumlu Ulaş Oral, 2006'da İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema Bölümü'nde öğrenciyken ilk müzik grubu Hipnoz'da gitarist ve şarkı yazarı olarak yer aldı. Studio Fanus Prova&Kayıt Stüdyoları'nı kurdu. Ses dizaynı ve mühendisliği branşlarında çalıştı.

Akademi İstanbul'da okuduğu gitar ve vokal bölümlerinden birincilikle sertifika alan Oral, burada Tülay Uyar, Filiz Özay, Ayşe Tütüncü, Fuat Güner, Sarp Maden, Turan Yükseler, Şevket Akıncı, Akın Eldes gibi müzisyenlerle tanıştı. Madison grubunda solist olarak yer aldı.

İstanbul Üniversitesi Müzikoloji Anabilim Dalı'nda master yaparken ilk albümü "Röntgenler, Panayırlar ve Cenaze Marşları"nın çalışmalarına başladı. Çeşitli dergiler ve seçkilerde yazdı. Radyo programları, TV ve radyo için jingle çalışmaları yaptı.

2005 yılında Yalçın Yayınları tarafından yayınlanmış "Post - Modern Aşk'a arabesk Altyazılar" isimli bir de kitabı bulunmaktadır. Oral, bunun dışında halen proje halinde olan "2+2=5" ve "Peri Masaları" isimli iki kitabı üzerinde çalışmaktadır. 2011 Eylül'ünde master tezini teslim edip doktora programına başlamıştır.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT