Ümit Besen

Tarihler: 09 Ağustos 2016 Salı ~ 09 Ağustos 2016 Salı 13 Ağustos 2016 22:30

Yer: Hayal Kahvesi Atakent

Ücret: - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 9, 2016 ~ Ağu 9, 2016
Romantik müziğin efsane ismi Ümit Besen, 13 Ağustos'ta Hayal Kahvesi Atakent'te sahne alacak.

Lise yıllarında kurduğu Tayfunlar Orkestrası ile Adana'da profesyonel müzik hayatına başlayan Ümit Besen, şahsen hiç tanışmadığı Metin Oktay'ın kendisini dinleyip tavsiye etmesi üzerine İstanbul'dan ilk sahne teklifini aldı. 

1979 yılında Tarabya'da kendi bestelerini de içeren repertuvarı ile sahne almaya başladığında 22 yaşında olan Ümit Besen'in ismi, değişik ses rengi, kendine özgü yorumu ve besteci kimliği sayesinde henüz plağı çıkmadan kısa zamanda geniş çevrelere yayıldı. 

1980 yılında piyasaya çıkan ilk uzun çalar plağı "Şikayetim Var", altın plak için gerekli olan satışın on kat üstüne çıkarak efsanevi bir başarı elde etti. Ardından peş peşe doldurduğu plaklarıyla liste başında yer alarak 80’lere ve Türk Müzik tarihine damgasını vurdu. 

Yeni eserlerinden oluşan 2014 albümü ile birlikte 31 albümü ve kendi eserlerinin adını taşıyan 13 müzikal sinema filmi bulunan Ümit Besen, benzersiz tarzıyla gönüllerde vazgeçilmez bir yer edindi. 

Romantik müziğin efsane ismi, kendi klasiklerinden ve geniş repertuvarındaki unutulmaz eserlerden oluşan şarkılarla sizler için sahne alacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Organizatör firma programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT