Umut Kaya

Tarihler: 29 Ekim 2010 Cuma ~ 29 Ekim 2010 Cuma - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2010 ~ Eki 29, 2010

(Ön Grup: REFORM)

Umut Kaya, müzik hayatına lise orkestrasında davul çalarak başladı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bilimleri bölümünde öğrenim gördü. İzmir`de Türkçe canlı müzik geleneğini başlatan Detone isimli grubuyla kısa zamanda hem cover parçalarla, hem de kendi parçalarıyla ün kazandı. Bornova marşı olarak ta bilinen parçalarıyla grubu Detone ile birlikte bir çok üniversite şenliklerinde, festivallerde ve barlarda performans sergiledi. Detone ile birlikte 2007`de gerçekleşen 12. Roxy Muzik Günleri`nde özel ödüle layık görüldü. Umut Kaya`nin aynı zamanda Benim Annem Bir Melek dizisinin jenerik müziğinde imzasi bulunmakta.

Umut Kaya 2008 yılının aralık ayında yayınladığı ilk solo albümüyle dinleyicilerinin karşısına çıktı. Albümde yer alan 10 parçanın söz ve müzikleri kendisine ait olan Umut Kaya (Mevsimler Geçerken;Yanıma Yataydı söz: Umut Kaya-Barış Karaduman) Albümünün ilk video klibini İlkay Nişancı yönetmenliğinde mevsimler geçerken isimli parçasına çekti. Bu video klibi ile müzik kanallarında haftalarca bir numara kaldı. Albümün 2. Video calışmasını 2009 yılının nisan ayında Mor Yazma isimli şarkıya çeken Umut Kaya, Office Project tarafından animasyon olarak hazırlanan Mor Yazma videosu ile müzik kanallarında bir numaraya kadar yükseldi. Umut kaya ilk albümünün konserleri kapsamında, ön grup olarak İzmirli Reform grubunun sahne alacağı 29 Ekim Cuma akşamı İSTANBUL LIVE`da sevenleriyle buluşacak...

- 18 yaş sınırı vardır.
- Mekanda sigara içme alanı mevcuttur.
- Etkinliklerde belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- İstanbul Live, etkinlik için uygun görmediği müşterileri bilet parasını iade etmek koşuluyla mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT