Unirock Festival 2011

Tarihler: 09 Eylül 2011 Cuma ~ 11 Eylül 2011 Pazar - Saat: 10:00

Yer: KüçükÇiftlik Park

Ücret: Konaklama Bileti - 15 TL - Kombine Normal Giriş - 85 TL - Kombine Sahne Önü - 165 TL - Günlük Normal Giriş - 56 TL - Günlük Sahne Önü 112 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00

Adres: Kadırgalar Cad. No:4, Maçka İstanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 9, 2011 ~ Eyl 11, 2011
9-10-11 Eylül 2011

İlk kez düzenlendiği 2008 yılından bu yana geçtiğimiz üç yıl içinde gerek sahne alan gruplar, gerek prodüksiyon kalitesi, gerekse katılım açısından Türkiye`de metal muzik organizasyonları açısından yeni bir dönem başlatan Unirock Festival, bu yıl 9-10-11 Eylül 2011 tarihlerinde İstanbul`da düzenleniyor.

Bugune kadar aralarında Arch Enemy, Amon Amarth, Testament, Cannibal Corpse, Dark Tranquillity, Obituary, Paradise Lost , Overkill ve Nevermore gibi dev isimleri sahnesinde ağırlayan Unirock Festival kapsamında toplamda 25 yabancı grupla birlikte Türk metal müzik sahnesinin en iyi isimleri sahne aldı. Festivale, geçtigimiz yıl dünyanın en prestijli metal müzik yayını Metal Hammer`da tam 4 sayfa yer verildi.

Unirock Festival 2011`de şu ana kadar sahne alması kesinleşen gruplar Opeth, Hammerfall, Mayhem, Katatonia, Between the Buried and Me ve Eluveitie. Daha birçok isim de yolda.

Unirock Festival 2011 indirimli kombine, süper kombine ve günlük biletleri satışta... Süper kombine biletler her zamanki gibi tüm konserleri sahne önünden izleme, ücretsiz festival tişörtü ve düzenlenecek Meet & Greet etkinliklerine öncelikli katılım hakkı gibi imkanlar sağlıyor.

Unirock Festival 2011, `sıfır davetiye` prensibiyle düzenlenecektir. Dolayısıyla etkinlik sponsorları, bilet satış noktaları, medya sponsorları, mekan, veya çekiliş, promosyon, v.b. yoluyla dahi tek bir davetiye verilmeyecektir.

uyarılar
Unirock Festival alanının bir bölümü festival katılımcılarına `Kamp Alanı` olarak ayrılacaktır.
Konaklama yapmak isteyen katılımcıların, Kombine veya Süper Kombine biletlerine ek olarak `Kamp Bileti`ni temin etmeleri ve festivale giriş yaparken kombine veya süper kombine biletleriyle birlikte Kamp Biletini girişte göstermeleri gerekmektedir.
Kamp Bileti 1 kişilik olup katılımcıların çadırlarını ve diğer kamp malzemelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
Kamp Bileti tek başına geçerli olmayıp sadece Kombine veya Süpek Kombine biletlerle birlikte geçerlidir.
Kamp Alanı kapasitesi 1.500 kişiyle sınırlıdır ve kapasite dolunca Kamp Bileti satışı durdurulacaktır. Etkinlik günü kapıda Kamp Bileti satışı yapılmayacaktır.
Zorunlu haller dışında, güvenlik nedeniyle kamp alaninda konaklayan katılımcılar aynı etkinlik günü içerisinde alana birden fazla kere giriş çıkış yapamazlar. Zorunlu nedenlerden ötürü alan dışına çıkmak isteyen katılımcılar festival görevlilerine başvurmalıdır.
Festivalin genel kuralları Kamp Alanı için de geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT