Unite The Mic 2015 Istanbul

Tarihler: 09 Mart 2015 Pazartesi ~ 09 Mart 2015 Pazartesi 18:30

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Platinum VIP - 445.00 TL (Sınırlı Sayıda) (Ayakta) Deluxe VIP - 250.00 TL (Sınırlı Sayıda) (Ayakta) Premium Tribün - 195.00 TL Saha içi Ayakta - 135.00 TL Tribün - 75.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2015 ~ Mar 9, 2015

Krowdpop Sunar: Unite The Mic Turnesi 2015 – Ailee, Jay Park ve San E

Kore’nin en popüler üç yıldızı – bütün eleştirmenlerin beğenisini toplayan solist Ailee, çığır açan performanslarıyla şovmen ve CEO Jay Park ve listelerde hit olan rapçi San E- Mart 2015’te Krowdpop tarafından düzenlenecek olan dünya turnesi kapsamında ilk kez bir araya gelerek sahne almak için hayranları tarafından seçilen şehirlere geliyor. 

Krowdpop, KPOP UNITED, YMC Entertainment, AOMG ve Brand New Music; UNITE THE MIC turnesini hayata geçirmiş olmaktan gurur duyar.

Platinum VIP Paketi:
Bu kategorideki seyirciler turnenin İstanbul konserine özel tasarlanmış, sadece Platinum VIP bilet alanlara verilecek olan 300 kopya ile sınırlı posterlerden birine sahip olacaklardır. VIP için ayrılmış, sahneyi çevreleyen en özel yerden konseri izlemenin yanı sıra; şov öncesinde 3 sanatçı ile de buluşup posterlerini imzalatacak ve konser sonrasında da High Touch fırsatını yakalayacaklardır.

Deluxe VIP Paketi: Bu kategorideki seyirciler turneye özel tasarlanmış, sadece Deluxe VIP bilet alanlara verilecek olan sınırlı sayıdaki posterlerden birine sahip olacaklardır. VIP için ayrılmış, sahneyi çevreleyen en özel yerden konseri izlemenin yanı sıra; konser sonrasında da High Touch fırsatını yakalayacaklardır.

Sahneye çıktığı 2012 yılından beri Kore listelerinin en üst sıralarında yer alan, K-pop’un önde gelen kadın solistlerinden olan Ailee, birçok ödül alarak eleştirmelerin de beğenisini kazanmış ve dünya çapında bir üne sahip olmuştur. K-pop idolü ve AOMG’nin kurucusu olan Jay Park, prodüksiyonunu kendi yaptığı hitlerle ve SNL Korea gibi çıktığı sayısız programda sergilediği performanslarla eşsiz bir yeteneğe sahip olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Rapçi San E birçok dilde seslendirdiği şarkılarının ve üst seviyedeki lirik yeteneğinin yanı sıra Raina ve Bumkey gibi sanatçılarla yaptığı işbirliği sayesinde Kore müzik sektöründe büyük bir çıkış yakalamıştır.

Unite The Mic, Mart 2014’de Krowdpop tarafından başarıyla gerçekleştirilmiş olan Teen Top “High Kick” Amerika turnesinin ardından, fanlar tarafından desteklenen ikinci uluslararası turne olacaktır. Teen Top “High Kick” Amerika’da olduğu gibi, bu turnede de yer alacak şehirler Krowdpop sitesi üzerinden K-pop fanlarının oylamalarıyla belirlenmiştir.  Ön elemeleri 18 Aralık 2014 - 12 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılan oylamada tüm dünyadan hayranlar, bu üç önemli şarkıcının ilk kez bir arada yer alacakları turneye ev sahipliği yapma şansına sahipti. Türkiye’deki K-pop hayranları da bu turnenin şehirlerine gelmesini istediler ve yapılan oylamalar sonucu İstanbul da konserin yapılacağı şehirlerden biri oldu. Turne ile ilgili detaylı bilgilere KPOP UNITED web sayfasından, krowdpop.com adresinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.

Krowdpop, kitlesel desteklerle uluslararası K-pop konserleri yapan dünyanın ilk platformudur. Krowdpop’un ilk ortaya çıkışı MNet America işbirliği ile yapılan ve K-pop idollerinin bir arada yer aldığı, Los Angeles, New York, San Jose ve Toronto’da Mart 2014’de gerçekleştirilen ve tarihe damgasını vuran Teen Top turnesiyledir. KPOP UNITED, Hallyu Hareketi  (Kore Dalgası)’ni dünyaya tanıtan ve Seul’de yer alan ödüllü bir kuruluştur. KPOP UNITED’ın önceki projeleri arasında MGM Grand tarafından yapılan 2011 Billboard KPOP MASTERS, VIXX in Los Angeles ve Big Bang üyesi Taeyang, U-Kiss ve daha bir çoklarıyla gerçekleştirilen Music Experiment 2.0 yer almaktadır.

Daha fazla bilgi için KPOP UNITED ve Krowdpop adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

- Belirtilen saat konser başlama saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT