Urban Picnic-5 Mayıs

Urban Picnic-5 Mayıs

Tarihler: 05 Mayıs 2017 Cuma ~ 05 Mayıs 2017 Cuma 05 Mayıs 2017 18:00

Yer: Uniq Açık Alan

Ücret: 1. Kategori - 125.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2017 ~ May 5, 2017
Daha önce hiç yaşamadığınız bir açık hava deneyimini yaşamaya hazır mısınız? "Türkiye'nin ilk gece pikniği" Urban Picnic, Yemek.com ve Hybrid'in işbirliğiyle 5-6 Mayıs'ta 18.00-01.00 arası Uniq Açık Hava'da!

18.00'daki kapı açılışından saat 01.00'a kadar gece boyunca 40 farklı restorandan yüzlerce farklı lezzetin sınırsız ikram edileceği Urban Picnic'te, İstanbul'un en trend ve en sevilen restoranlarından Türk, İtalyan, Uzakdoğu, Meksika, Fransız mutfağı lezzetleri ile pizza, burger, meze, vejetaryen, tatlı, kahve ve gecenin sonunda da en sevilen Türk sokak lezzetlerini bulabileceksiniz.

Ve bütün bu yeme-içme deneyimi sınırsız, limitsiz olacak!

Bitmedi... İki gecelik bu gastronomik gece pikniği deneyiminin yanında Cuma gecesi Urban Picnic Orkestrası, Cumartesi gecesi ise Pinhani canlı verecekleri konserlerle geceyi ısıtacaklar. Ayrıca konserlerin öncesinde ve sonrasında da gece boyu sahne alacak DJ'lerle müziğe doyacağız.

Yemeksepeti'nin de partnerleri arasında bulunduğu Urban Picnic'de iki gece boyunca yeme-içme, müzik, eğlence ve sürprizler sınırsız, limitsiz!

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe alınmayacaktır.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT