Ursula Rucker

Tarihler: 19 Aralık 2009 Cumartesi ~ 19 Aralık 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Tamirane

Ücret: Tam: 34,00 TL Öğrenci: 29,00 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Studio Live Technik Gişe

Adres: Kazım Karabekir Caddesi No:1 Eyüp - Haliç Istanbul Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2009 ~ Ara 19, 2009
Tamirane (santralistanbul), sonbahar ve kış sezonu boyunca İstanbulluları iyi ve özgün müzik yapan gruplar ve dj’lerle buluşturmaya devam ediyor. Trip Hop, Hip Hop, Nujazz, Electrojazz, Lounge, Indie, Electronica ve Funk eksenlerinde müzik yapan lokal grup ve dj’lerin yanı sıra, Tamirane, Ekim ayından itibaren her ay, bu müzik türlerinin Avrupa ve dünyadaki tanınmış temsilcilerini ağırlıyor.

Ekim’de İngiliz Trip Hop ustası Jon Kennedy ile başlayan performanslar, Kasım’da The Real Tuesday Weld’in sıra dışı ve büyüleyici performansı ile devam ederken, Tamirane, 19 Aralık’ta Hip Hop’un şairane temsilcisi Ursula Rucker’ı (Philadelphia, ABD) ağırlıyor.

Hip Hop’u Downtempo ve Jazz’ın tınıları, çarpıcı şiirsel sözler ve akıllara yer eden kadife sesiyle ustaca harmanlayan ve alanının tartışmasız en iyilerinden Ursula Rucker (Philadelphia, ABD), 19 Aralık Cumartesi akşamı “Ursula Rucker Ruckus Soundsysdom” adını taşıyan son albümünün konseriyle Tamirane’de…

Çarpıcı şiirsel sözleri sayesinde Sonia Sanchez ve Nikki Gianno gibi dünyaca tanınmış şairlerle kıyaslanan Ursula Rucker, unutulmaz kadife sesiyle birçok projede The Roots ve 4hero’nun “sesi” olmanın yanı sıra, kendine ait müzikalitesi yüksek bir single ve dört albümdeki müzikleriyle kendi alanın tartışmasız en iyilerinden.

King Britt, 4hero, Jamaaladeen Tacuma, Josh Wink, Jazzanova, Modji Downlow ve The Roots, Wax Tailor gibi dünyaca tanınan birçok müzisyen ve prodüktörle çalışmalar yapan Ursula Rucker, klavyede Wendel Patrick ve gitarda Timothy Motzer ile beraber “Ursula Rucker Ruckus Soundsysdom” adını taşıyan son albümünün unutulmayacak konseriyle Tamirane’de…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT