Ustalarla Buluşma: Fahir Atakoğlu & Horacio `El Negro` Hernandez & Alain Caron

Tarihler: 12 Temmuz 2010 Pazartesi ~ 12 Temmuz 2010 Pazartesi - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Arkeoloji Müzesi

Ücret: Oturmalı 50, 40 TL / Ayakta 30 TL / Öğrenci 20 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve İKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu)

Adres: Alemdar Cad. Osman Hamdi Bey Yokuşu Sok. 34122, Sultanahmet / Fatih İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 520 77 40 - 41

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 12, 2010 ~ Tem 12, 2010

Festivalin İstanbul`un tarihi mekânlarında gerçekleşen "Ustalarla Buluşma" konserlerinde bu yıl yine özel bir proje müzikseverleri bekliyor: Ülkemizin en önemli piyanist ve bestecilerden Fahir Atakoğlu, Grammy ödüllü vurmalı çalgılar ustası Horacio "El Negro" Hernandez ve Kanadalı yetenekli basçı Alain Caron`dan kaçırılmayacak bir konser.

Başarısı pek çok uluslararası ödülle tescillenmiş ünlü piyanist ve besteci Fahir Atakoğlu, senfonik çalışmaları ve film müzikleriyle olduğu kadar caz albümleriyle de dikkat çekti. Müziğindeki kendine has ritmik, melodik ve armonik özellikleri besteci duyarlılığıyla birleştirerek dinleyicilerine ulaştıran Atakoğlu`nun Avrupa, Japonya ve Kuzey Amerika`da da sürekli artan bir dinleyici kitlesi bulunuyor. Bu konserde Fahir Atakoğlu ile birlikte sahnede olacak iki yetenekli cazcıdan biri İstanbul in Blue albümünde Atakoğlu`yla birlikte çalışan, dünya çapında en usta davulcular arasında sayılan Horacio "El Negro". Latin ritimleriyle bezenen bu ustalıklı tınılara elektrik ve akustik basta eşlik edecek isimse tartışılmaz yeteneğiyle bugün en başarılı basçılardan biri olarak kabul edilen Kanadalı Alain Caron.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT