Utku Asan

Tarihler: 28 Kasım 2015 Cumartesi ~ 28 Kasım 2015 Cumartesi 19:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Cad. No:8,Beyoglu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Faks: 0212 245 12 28

Web: http://http://www.akbanksanat.com

E Posta: akbanksanat@akbank.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2015 ~ Kas 28, 2015

Geleceğin virtüözü olarak gösterilen genç yetenek Utku Asan, Akbank Sanat’ta sahne alıyor.

“Utku Asan, müziğin problemlerini hızla kavrayıp, bunları çözebilecek zekâya sahip çok yetenekli genç bir piyanistimizdir. Yorumlarındaki form anlayışı ve doğal farklılık en etkili özelliklerindendir.”
İdil Biret: Piyanist,  2014

“Utku’nun her türlü desteği hak ettiğini düşünüyorum, zira Utku’da bu istidad var!” Hüseyin Sermet: Piyanist, 2015

“Utkuyu bir başyapıtta dinledim, bence çok güçlü tekniği, çok parlak zekası ve doğal müzik yeteneği ile kabiliyetli  bir genç piyanist. Yeni bilgilere çok hızlı uyum sağlıyor ve inanıyorum ki çok parlak bir gelecek var önünde.” Denis Kozhukhin: Piyanist 2015

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Doç. Nurferi Onur ile başladığı piyano eğitimini başarı ile sürdüren Utku Asan, 2012 yılında Maltepe Üniversitesi’ndeki ilk büyük resitalinin ardından, 13 yaşında MSGSÜ Devlet Konservatuarı Genç Orkestrası ile ilk Orkestra Konserini Robert Kolej'de ardından İdil Biret ve Genç Yetenekler Konserini Ayvalık AIMA’da verdi.

2014 -2015 sezonunun parlayan yıldızlar seçmelerini kazanarak, Milli Reasürans’da resital verdi. Bu resitalinde Parlayan Yıldızlar projesi kapsamında mansiyon ödülü alan sanatçı küçük yaşta kazanmış olduğu başarı sayesinde CKM, Zorlu Center Şehir Sahnesi, Maltepe Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Arsu Güzel Sanatlar Akademisi, Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi, Marmara Koleji, Enka Okulları, Işık Okulları, Gümüşlük Piyano Festivali, Pera Piyano Festivali gibi birçok yerde resital ve konserler verdi. Utku Asan 15 yaşında olmasına rağmen, klasik müziği genç kuşaklara yaymak amaçlı konserlerini büyük başarı ile sürdürmekte.               

Utku Asan, İdil Biret, Hüseyin Sermet, Gülsin Onay, Denis Kozhukhin, Herbert Schuch, Lilya Zılberstein, Karst De Jong, Muza Rubackyte, Jonathan Plowright, Johan Schmidt, Hilary Demske’nın masterclasslarına katılmış, bu virtüözlerce çok başarılı bulunup, parlak bir gelecek vaat ettiği yorumlarını almıştır.

Utku Asan 2014 kasım ayı itibari ile dünyaca ünlü piyano virtüözü Hüseyin Sermet’in masterclasslarının aktif katılımcısıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT