Vakula (Ua)

Tarihler: 01 Kasım 2014 Cumartesi ~ 01 Kasım 2014 Cumartesi

Yer: Warm Up Call

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 1, 2014 ~ Kas 1, 2014

Şu an için deep house’un esas adamı olarak kabul edilen Vakula, Ukrayna’nın en çok talep gören müzik fenomeni olarak adını duyurdu. Kısık ama güçlü analog sesler ve çok katmanlı ritmik tonlara sahip otantik DJ mix'lerinin yanısıra; Meakusma, Dekmantel gibi önde gelen elektronik plak şirketlerinden, ardarda son derece başarılı albümler yayınlayan Konotop menşeli Mikhaylo Vityk, 2008 yılında dünyaca tanınan bir isim haline geldi.

Vakula, geleneksel bir enstrumancı ve bir bandura ustası olan büyükbabasından ilham alarak, geleneksel Ukrayna ve Slav tarzını, analog sintisayzırlar, drum machine’ler ve eski tip plaklar kullanarak Detroit müziğine yansıttığı bir prodüksiyon tavrı benimser. 2011 yılında yalnızca plak olarak basılan Leleka adlı single’ında Ukrayna’nın kültürel tabiatına ve yerel keşiflere olan tutkusunu harmanlamış, Firecracker’ın kardeş şirketi Shevchenko’yla da çalışmıştır. Tüm bu süre zarfında düzenli olarak yok satan EP'ler piyasaya sürmüş; Vedomir ve V isimleriyle ilk uzun süreli albümünü dinleyicilerinin beğenisine sunmuştur.

House müziğe olan yaklaşımını, türün zengin tarihini ustaca kullanmasının yanı sıra; ince jazz dokunuşları ve özgün kişisel ses tasarımlarıyla biçimlendiren Vakula, 1 Kasım Cumartesi gece Hard Case Scenario kapsamında Wake Up Call'da. Gecenin açılış ve kapanışı ise Batu'dan.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT